Phoebe Dynevor | Φωτογραφήθηκε για τη φθινοπωρινή καμπάνια της Self-Portrait

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Bridgerton στον ρόλο του μοντέλου

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τους τελευταίους μήνες, η Phoebe Dynevor έχει δει τη ζωή της να αλλάζει σε μεγάλο βαθμό μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του Netflix "Bridgerton που ενθουσίασε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Εκτός από την υποκριτική, η Phoebe Dynevor φαίνεται πως αγαπά πολύ και τη μόδα αφού πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της με μία φωτογράφιση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για τη φθινοπωρινή καμπάνια του brand, Self Portrait. Η φωτογράφιση, την οποία επιμελήθηκε ο Nigel Shafran πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και συγκεκριμένα μέσα σε ένα σπίτι με την Phoebe Dynevor να φορά ρούχα από τη συλλογή του brand που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Όπως δήλωσε ο Han Chong, ιδρυτής και creative director του brand "Καθώς σχεδίαζα αυτήν την τελευταία συλλογή, σκεφτόμουν πολύ τη βρετανική ευαισθησία και για την αβίαστη προσέγγιση του βρετανικού στιλ, από την οποία εμπνέομαι συχνά. Ένιωσα ότι χρειαζόταν να συνεργαστούμε με κάποιον αντί να παρουσιάσουμε τη συλλογή σε παραδοσιακή μορφή, και έχοντας καταγράψει τις διαθέσεις και τα συναισθήματα τόσων πολλών ανθρώπων τους τελευταίους μήνες, ήξερα ότι η Phoebe θα ήταν η τέλεια γυναίκα”.

Το ίδιο ενθουσιασμένη είναι και η Phoebe Dynevor αφού όπως δήλωσε μόλις είδε ένα από τα φορέματα του Han Chong ένιωσε "κεραυνοβόλο έρωτα”.

"Είμαι τόσο περήφανη που συμμετέχω σε αυτό το νέο πρότζεκτ και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να φορέσω τα κομμάτια όταν η ζωή επιστρέψει στο φυσιολογικό, συπλήρωσε”.

Οι φωτογραφίες της Phoebe Dynevor για το Self-Portrait 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ