Πρίγκιπας Harry | Αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τη σειρά The Crown

Mίλησε ακόμα και για το ποιος ηθοποιός πιστεύει ότι θα τον υποδυθεί.

Αντίθετα από τον μεγάλο αδερφό του William, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν βλέπει τη σειρά The Crown στο Netflix που αναφέρεται στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ο Πρίγκιπας Harry αποκάλυψε ότι την παρακολουθεί.

Μιλώντας στον James Corden και την εκπομπή του The Late Late Show, εξήγησε ότι "η σειρά δεν παριστάνει ότι είναι ειδήσεις. Πρόκειται για μυθοπλασία. Έχει όμως μια χαλαρή σχέση με την πραγματικότητα. Φυσικά και δεν είναι απολύτως ακριβής, αλλά σου δίνει μια ιδέα για τον τρόπο ζωής μας, την πίεση να βάζουμε τα καθήκοντα και την υπηρεσία μας πάνω από την οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο και τι μπορεί να προκύψει από αυτό".

"Είμαι όμως πολύ πιο χαλαρός βλέποντας το The Crown από ό,τι όταν βλέπω ιστορίες για μένα και την οικογένειά μου στις εφημερίδες", συμπλήρωσε εξηγώντας το λόγο για τον οποί με τη σύζυγό του, Meghan Markle, αποφάσισαν να πάρουν αποστάσεις από την βασιλική οικογένεια, να παραιτηθούν από ενεργά μέλη της και να μετακομίσουν στην Αμερική. "Η σειρά είναι προφανές ότι είναι μυθοπλασία κι ότι μπορείς να το δεις όπως νομίζεις. Όταν όμως κάτι θεωρείται γεγονός επειδή είσαι στις ειδήσεις…με αυτό έχω ένα θέμα".

Σε ό,τι αφορά τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί στους επόμενους κύκλους (στον τελευταίο που έχει προβληθεί, ο ίδιος και ο αδερφός του είναι ακόμα νήπια), ο παρουσιαστής της εκπομπής και ηθοποιός James Corden είχε μια πρόταση: "Νομίζω ότι πρέπει να σε υποδυθεί ο Damian Lewis και εγώ να κάνω τον αδερφό σου, τον William", είπε στον Πρίγκιπα Ηarry, ο οποίας απάντησε γελώντας: "Δεν είναι και σπουδαίο casting αλλά είναι ένα casting".

Πρίγκιπας Harry | Αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τη σειρά The Crown
O Βρετανός ηθοποιός Damien Lewis