Η Meghan Markle για την αντιμετώπιση του Τύπου: "Αγένεια και ρατσισμός δεν είναι το ίδιο"

Η Meghan Markle συνέκρινε τη μεταχείριση της από τον Τύπο με εκείνη που έτυχε να έχουν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποιες όχι και τόσο κολακευτικές κριτικές από τα Media, όμως η δούκισσα του Sussex έχει να υπομείνει τον ρατσισμό. 

Στη συνέντευξή της με την Oprah Winfrey, η Meghan Markle συνέκρινε τη μεταχείριση της από τον Τύπο με εκείνη που έτυχε να έχουν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Όπως τόνισε η ίδια, το μέγεθος της κριτικής και το ενδιαφέρον για αυτήν, ειδικά στην αρχή της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry, ήταν μεγαλύτερο λόγω των κοινωνικών μέσων, και του γεγονότος ότι δεν ήταν απλώς Βρετανίδα.

Η Meghan Markle επεσήμανε ότι η Kate Middleton αντιμετώπισε επίσης χλευασμό από τον Τύπο πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα William. "Η Kate ονομάστηκε "Waity Katie", ότι περίμενε να παντρευτεί τον William", είπε. "Ενώ φαντάζομαι ότι ήταν πραγματικά δύσκολο - και δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι να συμβαίνει κάτι τέτοιο - δεν είναι το ίδιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κι αν κάποιο μέλος της οικογένειάς του, πει με άνεση 'όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε αγενή σχόλια', η αγένεια και ο ρατσισμός δεν είναι το ίδιο πράγμα. Κι εσείς επίσης έχει μία ομάδα Τύπου για να σας υπερασπιστεί όταν κάποια πράγματα δεν αληθεύουν, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο σε εμάς".

Στο ίδιο απόσπασμα, ο Harry αναγνώρισε με τη σειρά του το σύστημα της μοναρχίας, και τον Τύπο που διατηρεί την εικόνα του, ως "τοξικό περιβάλλον". Πρόσθεσε ότι ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Κάρολος, πρώτος στη σειρά για τον θρόνο, δέχτηκε μία φρενίτιδα από τα Μέσα Ενημέρωσης κατά τη διάρκεια του διαζυγίου του από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, κι "έπρεπε να κάνει ειρήνη" με αυτή την τοξική σχέση μεταξύ του παλατιού και των tabloids.