Ο πρίγκιπας William δίνει την απάντησή του στις κατηγορίες περί ρατσισμού

"Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση μία οικογένεια με ρατσιστικές πεποιθήσεις".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, ο πρίγκιπας William έδωσε στους δημοσιογράφους τη δική του απάντηση για τις κατηγορίες περί ρατσισμού. Ο δούκας του Cambridge σχολίασε ότι οι βασιλείς "δεν είναι σε καμία περίπτωση μία οικογένεια με ρατσιστικές πεποιθήσεις".

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton παρευρέθηκαν μία δημόσια εκδήλωση στο Ανατολικό Λονδίνο, όταν ο δημοσιογράφος Inzamam Rashid από το Sky News ρώτησε: "Είναι η βασιλική οικογένεια μία οικογένεια ρατσιστών;" "Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση μία οικογένεια με ρατσιστικές πεποιθήσεις" απάντησε ο William ενώ περπατούσε. Αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα στον αδερφό του, πρίγκιπα Harry, από την ημέρα της μεγάλης συνέντευξης της Κυριακής το βράδυ. "Αλλά θα το κάνω", είπε.

Στη συνέντευξη που συγκέντρωσε πάνω από 17 εκατομμύρια θεατές, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex συζήτησαν για τις πιέσεις του Παλατιού καθώς επίσης και για τον ρατσισμό που βίωσε ο Meghan στη βασιλική οικογένεια. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι υπήρχαν "ανησυχίες" και "αρκετές συνομιλίες" κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα του δέρματος του παιδιού της. Το ζευγάρι αρνήθηκε να μοιραστεί ποιος έκανε τα σχόλια, αλλά ο Harry επιβεβαίωσε στη Winfrey ότι δεν ήταν η βασίλισσα ή ο πρίγκιπας Φίλιππος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ