Πριγκίπισσα Ευγενία | Γιόρτασε για πρώτη φορά τη Γιορτή της Μητέρας με μία φωτογραφία του γιου της

Η ανάρτηση της στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία ημέρα αφιερωμένη στις μητέρες γιόρτασαν χθες οι Βρετανοί, 14 Μαρτίου, με πολλούς celebrities να μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τα παιδιά ή τις μητέρες τους και τρυφερές ευχές. Ανάμεσα του και η πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο της μόλις πριν έναν μήνα.

Φέτος μάλιστα, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ γιορτάζει για πρώτη φορά ως μητέρα και ήθελε να τιμήσει αυτή την ημέρα. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του τεσσάρων εβδομάδων γιου της, August Philip Hawke, να είναι ξαπλωμένος στο γρασίδι χωρίς ωστόσο να φαίνεται το πρόσωπο του. Μαζί με αυτή τη φωτογραφία, δημοσίευσε μία ακόμα με την ίδια μωρό να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της, Sarah Ferguson με σκοπό να της ευχηθεί λόγω της ημέρας.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε "Είμαι τόσο ευτυχισμένη που είναι μαμά του August και όπως βλέπετε απολαμβάνω την πρώτη μου Γιορτή της Μητέρας. Επίσης γιορτάζω την όμορφη μαμά μου με μία κοινή μας φωτογραφία από το 1990. Μου έχεις μάθει τόσα πολλά. Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας σε όλους".

Η ανάρτηση της πριγκίπισσας Ευγενίας στο Instagram 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ