Blake Lively | Αποκάλυψε ένα παράπονο που έχει από τον Ryan Reynolds

Το σχόλιό της σε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του Deadpool 2.

Όσοι έχουν δει το Deadpool 2 σίγουρα θα θυμούνται την cameo εμφάνιση- για δυο δευτερόλεπτα- του Brad Pitt. Πρωταγωνιστής στην ταινία είναι ο Ryan Reynolds και όπως είναι φυσικό σίγουρα θα γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.  Άραγε να τον σύστησε στη σύζυγό του, Blake Lively;

Σε ένα από τα αστεία σχόλια που κάνει συχνά η όμορφη ηθοποιός, αναφέρθηκε στα γυρίσματα του Deadpool 2 όταν ο Brad Pitt έκανε αυτό το μικρό πέρασμα. "Περίεργο", έγραψε, "δεν θυμάμαι ο σύζυγός μου να με προσκαλεί στα γυρίσματα εκείνη την ημέρα", είπε αστειευόμενη.

Το διάσημο ζευγάρι είναι γνωστό για τις πλάκες που κάνει ο ένας στον άλλο στα social media. Όσο για τη γνωριμία με τον Brad Pitt που δεν έγινε… ο Reynolds στο παρελθόν είχε αναφερθεί στη συνεργασία του με τον Pitt. "Του έγραψα ένα γράμμα που εξηγούσα γιατί πιστεύω ότι αυτό θα ήταν αστείο και διασκεδαστικό και θα απαιτούσε μόνο 7 λεπτά από τον χρόνο του" είχε πει για την εμφάνιση του Brad Pitt στην ταινία για την οποία δεν πήρε χρήματα. Ο Brad Pitt τότε του είχε απαντήσει ότι "θα ήθελα να πληρωθώ με ένα Starbucks καφέ" και ο Reynolds του απάντησε "εννοείς όλο το franchise ή απλά ένα καφέ; Γιατί το τελευταίο μπορώ να το κάνω"!

Πηγή: madamefigaro.gr