Πρίγκιπας Κάρολος – Camilla Parker | Στην Ελλάδα για την 25η Μαρτίου

Το βασιλικό ζεύγος θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ θα επισκεφτούν τη χώρα μας στις 24 και 25 Μαρτίου έπειτα από πρόσκληση του έλληνα πρωθυπουργού για να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για το βασιλικό ζεύγος μετά το πρόσφατο lockdown στη Μεγάλη Βρετανία και μετά την επίσκεψή τους στη Γερμανία τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Κάρολος και η Καμίλα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση τους για την επίσκεψη, θα παραβρεθούν σε εκδήλωση της Εθνικής Πινακοθήκης μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα στα πλαίσια της παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε ο οίκος Clarence, το ζευγάρι θα ακολουθήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο δούκας και η δούκισσα της Κορνουάλης είχαν επισκεφτεί την Ελλάδα και τον Μάιο του 2018 ενώ η πρώτη επίσκεψη του Καρόλου στην χώρα μας ήταν το 1998.

Φέτος, παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου θα είναι ο Νίκος Αλιάγας με συμπαρουσιάστρια την Σοφία Κορμά, αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Πηγή: MadameFigaro.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ