Ο πρίγκιπας Κάρολος βγαίνει από την καραντίνα για να συναντήσει τον Emmanuel Macron

Ο Κάρολος και η Καμίλα θα είναι τα πρώτα μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα παρευρεθούν σε επίσημη συνάντηση μετά την καραντίνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Παρόλο που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μ.Βρετανίας βρίσκονται σε καραντίνα, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα πρόκειται να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά από μήνες την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ζευγάρι πρόκειται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας, Emmanuel Macron, την Πέμπτη, τη μέρα που θα επισκεφθεί τη Μ. Βρετανία. "Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Λονδίνο την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 για να γιορτάσει την 80ή επέτειο του "Appel" του Στρατηγού de Gaulle στον γαλλικό πληθυσμό για να αντισταθεί στη γερμανική κατοχή της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου", γράφει η επίσημη ανακοίνωση. 

Το BBC ανέφερε ότι, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Clarence House, "θα ακολουθηθούν οι κυβερνητικές οδηγίες για την κοινωνική αποστασιοποίηση" κατά τη διάρκεια της συνάντησης, και σημείωσε ότι ο Macron δεν θα υποχρεωθεί να μπει στην καραντίνα 14 ημερών που επιβάλλεται στους περισσότερους επισκέπτες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με το The Telegraph, ο Macron ζήτησε επίσης να κάνει μια βιντεοκλήση με τη βασίλισσα, αν και δεν είναι σαφές εάν αυτό θα συμβεί τελικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ