Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle | Θα προβληθεί το αδημοσίευτο υλικό της συνέντευξής τους;

Η ομάδα παραγωγής της Oprah γνωρίζει καλά ότι όλοι θέλουν να το δουν.

Η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια πρόγραμμα στην Μεγάλη Βρετανία, όμως η ομάδα παραγωγής της διάσημης παρουσιάστριας κράτησε ένα μέρος του υλικού αδημοσίευτο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Independent υπάρχουν επιπλέον 90 λεπτά από τη συνέντευξη και τώρα οι υπεύθυνοι λένε ότι μπορεί να προβληθεί στο κανάλι ITV.

"Η αρχική συνέντευξη ήταν το μεγαλύτερο πρόγραμμα σε διάρκεια μέχρι στιγμής στην Αγγλία και αγοράστηκε από εταιρείες παγκοσμίως. Το να δείξουμε κι άλλο θα έδινε εγγυημένα ποσοστά τηλεθέασης” αναφέρει μια πηγή στο The Sunday People και εξηγεί ότι "η ομάδα παραγωγή της Oprah ξέρει ότι έχει στα χέρια της χρυσωρυχείο οπότε είναι πιθανό να κάνει μια συμφωνία”.

Το κανάλι που πρόβαλε τη συνέντευξη στην Αγγλία, το ITV, είχε κάνει συμφωνία 1 εκατομμυρίου για να πάρει τα δικαιώματα.

Στη συνέντευξη, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την ψυχική υγεία τους, τον ρατσισμό και τις σχέσεις τους με το Παλάτι. Ανάμεσα στις αποκαλύψεις τους ήταν τα ρατσιστικά σχόλια μέλους της βασιλικής οικογένειας για το χρώμα του δέρματος του Archie αλλά και το εχθρικό κλίμα στο Παλάτι που δημιούργησε σκέψεις αυτοκτονίας στην Meghan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ