Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μας δείχνει το υπνοδωμάτιό της

Μαζί με το σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, μένουν στο Παλάτι του St James στο Λονδίνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο σπίτι που μένει με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi, επιτρέποντας στους royal fans να ρίξουν μια ματιά στο υπνοδωμάτιό της.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μας δείχνει το υπνοδωμάτιό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο βίντεο, η πριγκίπισσα διηγείται το παραμύθι Xtraordinary People το οποίο μιλά για τη δυσλεκτική σκέψη με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Παιδικού Βίβλίου στις 2 Απριλίου. Το βίντεο γυρίστηκε με την πριγκίπισσα να κάθε μπροστά από τις λευκές ντουλάπες του γκρι υπνοδωματίου της, φορώντας ένα printed πουκάμισο με puffed μανίκια.

Μιλώντας στο βίντεο, η Βεατρίκη, που είναι ambassador της φιλανθρωπικής οργάνωσης Made By Dyslexia, είπε: "Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε για μένα είναι ότι είμαι δυσλεκτική, κάτι το οποίο ήταν πολύ δύσκολο στο σχολείο, αλλά τώρα χάρη σε όλες τις πρακτικές και την υποστήριξη, αισθάνομαι τόσο τυχερή που είμαι δυσλεκτική και συνεργάζομαι με απίστευτους οργανισμούς, που είναι εκεί για να σας στηρίξουν στο ταξίδι σας για να μάθετε ποια είναι η υπερδύναμη σας".

"Έχω καταλάβει πώς όταν τα πράγματα είναι λίγο αβέβαια, αν ανησυχώ ή φοβάμαι για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον, μπαίνοντας στους κόσμους που περιγράφονται στις σελίδες των βιβλίων, καθησυχάζομαι. Μου θυμίζει ότι οι προκλήσεις και οι αναζητήσεις έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των αιώνων, και τα διδάγματα που αντλήθηκαν στην πορεία μάς κάνουν πιο δυνατούς και πιο ανθεκτικούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ