Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle | Ανακοινώθηκε η πρώτη τους σειρά στο Netflix

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ξεκινούν τη συνεργασία τους με το Netflix με μια σειρά ντοκιμαντέρ για τα Invictus Games.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν την πρώτη τους σειρά που θα προβληθεί στο Netflix με τίτλο 'Heart of Invictus'. Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάζει την ιστορία και τα παρασκήνια των Invictus Games.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Harry θα εμφανιστεί on camera στο ντοκιμαντέρ που θα ακολουθεί τους αγωνιζόμενους, βετεράνους στρατιώτες που έχουν τραυματιστεί, στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Ολλανδία το 2022. Την σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει ο Orlando von Einsiedel και την παραγωγή η Joanna Natasegara, οι οποίοι ήταν πίσω από τα ντοκιμαντέρ The White Helmets και Evelyn του Netflix.

Ο Harry θα είναι και παραγωγός της σειράς μέσω της Archewell Productions με την οποία υπέγραψε μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με τη streaming πλατφόρμα για τη δημιουργία περιεχομένου που θα παρουσιάζει σημαντικές ιστορίες για τη διαφορετικότητα. 

Η Archewell Production, μαζί με τη νέα δουλειά του Harry σε start up, θεωρείται η βασική πηγή εισόδων πλέον του ζευγαριού που έχει αποφασίσει να ζήσει στην Καλιφόρνια, μακριά από τη ζωή στο βρετανικό παλάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ