Πρίγκιπας Κάρολος | Το βίντεο με τις δηλώσεις του για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Το βίντεο με το μήνυμα του Καρόλου για τον θάνατο του πατέρα του - Τι είπαν λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Κάρολος μίλησε για τον αγαπημένο του πατέρα, πρίγκιπα Φίλιππο, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε το Σάββατο, μιλώντας για το πένθος που βιώνει η βασιλική οικογένεια.

Όπως είπε "ήθελα να πω για τον πατέρα μου, ότι τα τελευταία 70 χρόνια είχε δώσει τις πιο αφοσιωμένες υπηρεσίες στη βασίλισσα, την οικογένεια, την χώρα αλλά και την Κοινοπολιτεία".

"Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο πατέρας μου μας λείπει πολύ. Ήταν μια τόσο αγαπητή και σεβαστή φυσιογνωμία και εκτός από οτιδήποτε θα ήταν τόσο συγκινημένος με τον αριθμό ων ανθρώπων εδώ αλλά και σε όλο τον κόσμο και την Κοινοπολιτεία που μοιράζονται τη θλίψη μας και την απώλειά μας", είπε ο Κάρολος.

Κλείνοντας μίλησε σε πιο προσωπικό ύφος για τον δούκα του Εδιμβούργου: "Ο αγαπημένος μου μπαμπάς ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και πιστεύω πως πάνω από όλα θα είχε εντυπωσιαστεί με όλα τα συγκινητικά λόγια που ειπώθηκαν για εκείνος και για αυτό η οικογένειά μου είμαστε πολύ ευγνώμονες. Θα μας βοηθήσει αυτή την τόσο στενάχωρη περίοδο. Ευχαριστώ".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, λίγο πριν πεθάνει ο πρίγκιπας Φίλιππος ζήτησε στον Κάρολο να προσέχει τη βασίλισσα και του έδωσε συμβουλές για τον πώς να γίνει αρχηγός της βασιλικής οικογένειας στα επόμενα χρόνια.

Πηγή: MadameFigaro.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ