Πρίγκιπας William | Το συγκινητικό μήνυμα για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Ο δούκας του Cambridge έκανε ένα post με μια φωτογραφία με τον παππού του που δεν είχαμε ξαναδεί.

Ο πρίγκιπας William ανέβασε στο επίσημο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με τον δούκα του Εδιμβούργου που δεν είχαμε ξαναδεί κι έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον παππού του.

Ο δούκας του Cambridge εξέφρασε την αφοσίωσή του στον παππού του γράφοντας: "Νιώθω τυχερός όχι μόνο που είχα το παράδειγμά του για να με καθοδηγεί αλλά και τη διαρκή παρουσία του στην ενήλικη ζωή μου τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες στιγμές.Θα είμαι πάντα ευγνώμων που η σύζυγός μου είχε αρκετά χρόνια για να τον γνωρίσει αλλά και για την καλοσύνη που της έδειξε. Ποτέ δεν θα θεωρήσω δεδομένες τις ξεχωριστές στιγμές που τα παιδιά μου θα έχουν πάντα από τον προ-πάππου τους όταν ερχόταν να τα πάρει με την άμαξα και που έβλεπαν στους εαυτούς τους την αίσθηση της περιπέτειας αλλά και την αίσθηση του χιούμορ του".  

Ο William έγραψε ότι ο παππούς του ήταν ένας αξιοσημείωτος άντρας: "Ο παππούς μου ήταν ένας αξιοσημείωτος άντρας και μέρος μιας αξιοσημείωτης γενιάς. Η Catherine κι εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσα θα ήθελε και θα στηρίξουμε τη βασίλισσα στα χρόνια που έρχονται. Θα μου λείψει ο παππούς μου, αλλά ξέρω ότι θα ήθελε όλοι μας να συνεχίσουμε τη δουλειά".

Ο δούκας του Cambridge μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τον δούκα του Εδιμβούργου που είχε τραβήξει η Kate Middleton και δείχνει τον Φίλιππο πάνω σε μια άμαξα με τον πρίγκιπα George.

Εκτός από τον William και ο Harry έγραψε ένα προσωπικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον πρίγκιπα Φίλιππο ενώ και τα παιδιά του, πριγκίπισσα Άννα και Edward μίλησαν για την απώλεια του πατέρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ