Πρίγκιπας William - Kate Middleton | Το μήνυμά τους για τον Φίλιππο μετά την κηδεία

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έκαναν ένα συγκινητικό tweet μετά την κηδεία του Φίλιππου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου στο Windsor Castle, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιράστηκαν ένα μικρό αλλά πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον δούκα του Εδιμβούργου στα social media.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έγραψαν στο προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter ένα μήνυμα για τη σχέση που είχε ο Φίλιππος με την βασίλισσα Ελισάβετ:

"Ο δούκας του Εδιμβούργου ήταν ένας αφοσιωμένος consort στη βασίλισσα Ελισάβετ για σχεδόν 7 χρόνια, από την στέψη της το 1952 μέχρι τον θάνατό του" έγραψαν στο μήνυμα.

Μαζί με το tweet μοιράστηκαν και δύο φωτογραφίες του Φίλιππου, μια φωτογραφία τους δίπλα στο φέρετρο του Φίλιππου κι ακόμα μία όπου ο William, ο Harry και άλλα κοντινά μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθούν το φέρετρο στο St.George Chapel.

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας ανέβασε μετά την κηδεία μια φωτογραφία του Φίλιππου να χαιρετά σηκώνοντας το καπέλο του.

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αμέσως μετά τον θάνατο του Φίλιππου, είχαν αλλάξει τις φωτογραφίες τους στα social media αντικαθιστώντας τις χαμογελαστές φωτογραφίες προφίλ με τις φωτογραφίες των οικοσήμων της κάθε οικογένειας, ενώ οι περισσότεροι έκαναν ξεχωριστά posts για τον αγαπημένο τους Φίλιππο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ