Πριγκίπισσα Diana | Η εκπληκτική ομοιότητα με τη γιαγιά της, Cynthia

Το πορτρέτο που ανάρτησε ο αδερφός της στο Instagram και οι χιλιάδες αντιδράσεις.

Την περασμένη Δευτέρα, ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana, Charles Spencer, ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram που ξάφνιασε τους followers του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Spencer μοιράστηκε με το κοινό ένα σκίτσο της γιαγιάς του Cynthia Spencer, η οποία απεβίωσε το 1972 και η ομοιότητα με την αγαπημένη του αδερφή ήταν εμφανής, γεγονός που παρατήρησαν πολλοί χρήστες του Instagram που έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία. 

"Βλέπω την Lady Diana", έγραψε κάποιος ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν μαζί του, εντοπίζοντας την ομοιότητα. Ο καλλιτέχνης πίσω από το σκίτσο ήταν ο John Singer Sargent, ένας Αμερικανός ζωγράφος που θεωρείτο ο καλύτερος σκιτσογράφος της γενιάς του. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ακόμη μία φωτογραφία της γιαγιάς της πριγκίπισσας του λαού από το 1923 βρίσκεται στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου. Η Spencer παντρεύτηκε τον Albert Spencer το 1919 και αργότερα απέκτησαν μια κόρη, τη Lady Anne και έναν γιο, τον Edward John Spencer, τον 8ο κόμη Spencer, ο οποίος ήταν ο πατέρας της Diana. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ