'Στην Εντατική' | Ο George Clooney δεν θέλει να κάνει νέα επεισόδια μετά το reunion

Ο George Clooney συμμετείχε στο reunion του E.R και αποκάλυψε ότι δεν είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα νέων επεισοδίων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο George Clooney πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά E.R. (Στην Εντατική) επί 15 χρόνια υποδυόμενος τον γιατρό Doug Ross. Φαίνεται όμως πως όσο και να αγαπάει αυτή τη σειρά έχει δεύτερες σκέψεις για τα φημολογούμενα νέα επεισόδια.

Ο9 59χρονος ηθοποιός συμμετείχε μαζί με το υπόλοιπο καστ της σειράς σε μια reunion βιντεοκλήση για το 'Stars In The House' που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα της προβολής θα δοθούν στην Waterkeeper Alliance που εξασφαλίζει καθαρό νερό σε κοινότητες παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο Clooney εξήγησε ότι δεν είναι σίγουρος αν η μαγεία της σειράς που προβαλλόταν από το 1994 έως το 2009 θα μπορούσε να υπάρξει ξανά: "Δεν ξέρω. Το πιο δύσκολο μέρος είναι να βλέπεις τη σειρά για τόσα χρόνια και με συνέπεια, είναι δύσκολο να πεις ότι θα το ξανακάνεις στο ίδιο επίπεδο που το είχαμε κάνει. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι δυνατό”.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι έχει αρχίσει να βλέπει επαναλήψεις της σειράς όχι μόνο γιατί ήταν "καλή τηλεόραση” αλλά και γιατί πλέον τη βλέπει και η σύζυγός του, Amal, κι έχει γίνει fan. Όπως πρόσθεσε για το επεισόδιο 'Love's Labor Lost' του πρώτου κύκλου: "είναι καλύτερο από ό,τι έχω δει σε ταινία ή όπου αλλού. Είναι μια εκπληκτική δουλειά. Νιώθω έτσι για πολλά επεισόδια που είδα. Δεν είμαι σίγουρος για το reboot, είναι δύσκολο να πιάσεις ένα κεραυνό ξανά”.

Βέβαια και η Julianna Margulies συμφώνησε λέγοντας ότι "δεν μπορείς να βάλεις δύο φορές σε ένα μπουκάλι τον κεραυνό. Νομίζω ότι πρέπει να αφήσεις ό,τι ήταν τόσο όμορφο και να συνεχίσεις γιατί απλά θα είναι φτηνό. Θα το έκανε πιο φτηνό για μένα”.

Μπορεί το καστ του E.R. να συμφώνησε να κάνει ένα διαδικτυακό reunion αλλά φαίνεται ότι οι περισσότεροι δεν επιθυμούν να γυρίσουν νέα επεισόδια της σειράς. Ο μόνος λόγος που βρήκαν ήταν για να συναντηθεί όλο το καστ ξανά. Όπως είπε, άλλωστε, και ο George Clooney "είμαι ενθουσιασμένος να δω την παρέα. Αυτοί είναι άνθρωποι που αγαπώ στα αλήθεια, που μεγαλώσαμε μαζί, ήταν πολύ ωραίο που σας είδα παιδιά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ