Πριγκίπισσα Diana | Η φωτογραφία που δείχνει πόσο είχε κοκκινίσει όταν χόρευε με τον Neil Diamond

"Από κοντά ήταν πιο εμφανές" - Η ντροπή που ένιωσε όταν χόρεψε με τον Neil Diamond.

Η επίσκεψη της πριγκίπισσας Diana στον Λευκό Οίκο το 1985 έχει μείνει χαραγμένη στην ιστορία αλλά και στις μνήμες μας αφού η Diana είχε καταφέρει να κλέψει την παράσταση και να δείξει τον δυναμισμό της.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της ως καλεσμένη του Ronald και της Nancy Reagan ήταν ο χορός της με τον John Travolta. Αλλά αυτός δεν ήταν ο μοναδικός καβαλιέρος της εκείνη τη βραδιά. Η πριγκίπισσα είχε χορέψει και με τον Neil Diamond και μάλιστα στη φωτογραφία που τους δείχνει να χορεύουν φαίνεται ότι η Diana μάλλον είχε νιώσει ντροπή.

Ο πρώην φωτογράφος του Λευκού Οίκου, Pete Souza, που είχε ανεβάσει στο Instagram του μια φωτογραφία από τον χορό της Diana και του Travolta, μοιράστηκε ακόμα μία φωτογραφία από εκείνη τη βραδιά. Στη φωτογραφία φαίνεται η Diana να χορεύει με τον Neil Diamond ενώ τα μάγουλά της είναι κατακόκκινα.

Όπως έγραψε ο φωτογράφος στη λεζάντα: "αφού ανέβασε τη φωτογραφία της Diana και του John Travolta χθες, πολλοί μου ζητήσατε μια φωτογραφία της να χορεύει με τον Neil Diamond. Υπό τη συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας , ο Neil ερμήνευσε μερικά από τα τραγούδια του. Τον θυμάμαι αμυδρά να τραγουδά το 'Don't Bring Me Flowers'. Η μνήμη μου- και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σωστό- μου λέει ότι συνέχισε να τραγουδά ενώ χόρευε μαζί της. Μια δυνατή ανάμνηση που έχω είναι ότι η Diana εμφανώς είχε κοκκινίσει από ντροπή όταν χόρεψε με τον Neil. Στη φωτογραφία φαίνονται τα μάγουλά της κόκκινα αλλά από κοντά ήταν ακόμα πιο εμφανές”.

Δείτε τη φωτογραφία με τον χορό της Diana και του Neil Diamond

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ