Γιατί ο Πρίγκιπας William δεν φοράει ποτέ τη βέρα του

Η απόφασή του δεν ενοχλεί τη σύζυγό του, Kate Middleton.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στις 29 Απριλίου ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton γιόρτασαν τη 10η επέτειο του γάμου τους. Για την περίσταση, μοιράστηκαν δυο πορτραίτα τους στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram. Κι ενώ η δούκισσα του Cambridge διακρίνεται να φοράει τόσο τη βέρα της όσο και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, το μπλε ζαφείρι που ανήκε στην Πριγκίπισσα Diana, o William φωτογραφίζεται χωρίς τη βέρα του.

Όπως είχε αποκαλύψει στην Daily Mail, ήδη από τον γάμο τους, μέλος του προσωπικού "ο Πρίγκιπας William αποφάσισε ότι δεν θα φοράει βέρα, είναι μια προσωπική του επιλογή". Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι το είχε συζητήσει με την Kate, η οποία δεν είχε καμία αντίρρηση. "Είναι σύνηθες για τους άντρες της αριστοκρατίας να μην φοράνε παραδοσιακή βέρα. Όταν το κάνουν, συνήθως τη συνδυάζουν με το παραδοσιακό δαχτυλίδι με τη σφραγίδα του οίκου τους, όμως ο William δεν διαθέτει τέτοιο δαχτυλίδι. Δεν το αρέσουν τα κοσμήματα και αποφάσισε ότι δεν θέλει να φοράει δαχτυλίδια", αποκάλυπτε τότε η ίδια πηγή από το Παλάτι. 

Εξάλλου, όπως λέει και η συγγραφέας του Imagining Diana, Diane Clehane, "η Kate και ο William μας έχουν δείξει ότι είναι ένα μοντέρνο ζευγάρι και είναι σίγουροι ο ένας για την αγάπη του άλλου. Η Kate παρέλειψε τη λέξη "υπακοή" από τους γαμήλιους όρκους τους, και ο William επέλεξε να μη φοράει βέρα, πράγμα που δεν τους διαχωρίζει απ' όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια της γενιάς τους, που θέλουν να ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες".