Πριγκίπισσα Ευγενία | Οι νέες φωτογραφίες του γιου της, August

Με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε νέες φωτογραφίες του μωρού τους

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακολουθώντας την τακτική της δούκισσας του Cambridge, Kate Middleton, η πριγκίπισσα Ευγενία, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της Jack Brooksbank, δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες του γιου τους, August Philip Hawke Brooksbank.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο τρυφερό καρουζέλ φωτογραφιών που μοιράστηκε η πριγκίπισσα με τους followers της στο Instagram, βλέπουμε τον αξιολάτρευτο μικρό να είναι στην αγκαλιά του μπαμπά του, φορώντας ένα χαριτωμένο χειροποίητο πλεκτό πουλόβερ που στην πίσω πλευρά γράφει το όνομά του. Ενώ σε μία άλλη βλέπουμε αμυδρά το προσωπάκι του, την ώρα που κοιμάται ενώ βρίσκεται στο μάρσιπο που τον μεταφέρει ο πατέρας του. Στην τελευταία φωτογραφία, βρίσκεται μόνος του ο Brooksbank σε μία βόλτα στη φύση. Στο caption η πριγκίπισσα Ευγενία έγραφε: "Είσαι εξαιρετικός. Χρόνια πολλά αγάπη μου".

Είναι η πρώτη ανάρτηση της πριγκίπισσας Ευγενίας, ύστερα από το συγκινητικό μήνυμα που είχε αφιερώσει στον παππού της, πρίγκιπα Φίλιππο, μετά τον θάνατό του.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank παντρεύτηκαν στις 12 Οκτωβρίου του 2018 και τον Φεβρουάριο του 2021, καλωσόρισαν στη βασιλική οικογένεια τον γιο τους, August.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ