Πρίγκιπας William & πρίγκιπας Harry | Οι δύο ξεχωριστές ομιλίες στην εκδήλωση προς τιμήν της μητέρας τους, Diana

Τα αδέρφια βρίσκονται σε ρήξη τους τελευταίους 18 μήνες

HARPER'S BAZAAR TEAM

Και ενώ τα πράγματα φαίνονταν πως πήγαιναν καλύτερα στη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William, ειδικότερα ύστερα από την την κηδεία του παππού τους και την τετ-ατ-τετ συζήτηση που είχαν μετά από καιρό, όμως οι διαφορές τους μοιάζουν να είναι αγεφύρωτες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ενότητα που επέδειξαν στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, δεν πρόκειται να δούμε και τον Ιούλιο στην αποκάλυψη του αγάλματος της μητέρας τους Diana, στο πλαίσιο της εκδήλωσης προς τιμήν των 60ων γενεθλίων της, καθώς τα αδέρφια θέλουν να εκφωνήσουν δύο διαφορετικούς λόγους, χωρίς να ακολουθήσουν μια κοινή γραμμή.

Αυτή η κίνηση φαίνεται πως έχει μεταφραστεί από τα μέσα ως ότι τα άλλοτε δεμένα αδέρφια θέλουν να δείξουν το πόσο διαφορετικά είναι και πως δεν βρίσκονται "στην ίδια σελίδα", αν και οι βασιλικοί ανταποκριτές περίμεναν μια κοινή ανακοίνωση την ημέρα της εκδήλωσης. Πολλοί μάλιστα, φοβούνται τη γλώσσα του σώματός τους, που θα μαρτυρήσει πως η κατάσταση μεταξύ τους δεν έχει εξομαλυνθεί.

Τα αδέρφια φαίνεται να είναι σε ρήξη τους τελευταίους 18 μήνες, ύστερα από την πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan Markle, να μετακομίσουν στην Αμερική, παραιτούμενοι από τα καθήκοντά τους ως ενεργά μέλη της βασίλικής οικογένειας της Μ.Βρετανίας, η οποία κορυφώθηκε μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του βασιλικού ζευγαριού στην Oprah Winfrey, κάνοντας λόγο για ρατσιστικά σχόλια του Παλατιού προς τον γιο τους, Archie. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ