Πρίγκιπας Harry | Πρεμιέρα για τη νέα σειρά ντoκιμαντέρ του με την Oprah

Στις 21 Μαΐου θα προβληθεί το "The Me You Can’t See".

Με τίτλο "The Me You Can’t See”, το νέο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry και της Oprah Winfrey θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV στις 21 Μαΐου. Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ στην οποία ο δούκας του Sussex και η διάσημη παρουσιάστρια θα συζητούν για θέματα ψυχικής υγείας, παρουσιάζοντας διαφορετικές ιστορίες και εμπειρίες διάσημων ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους η Lady Gaga, η Glenn Close και οι παίχτες του NBA, DeMar DeRozan και Langston Galloway.

Στο πρόγραμμα που θα μιλήσουν για τις προσωπικές τους εμπειρίες τόσο η Winfrey όσο και ο πρίγκιπας Harry, θα δοθεί βήμα σε ανθρώπους κάθε κουλτούρας, φυλής, ηλικίας, φύλου και οικονομικής κατάστασης για να μιλήσουν για την ψυχική υγεία αλλά και το στίγμα που υπάρχει γύρω από τις παθήσεις.

Οι παραγωγοί της σειράς συνεργάστηκαν με "δεκατέσσερις καταξιωμένους ειδικούς και οργανισμούς από όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν να ρίξουν φως σε διαφορετικά μονοπάτια θεραπείας” όπως ανακοίνωσε η Apple, ενώ η Oprah τόνισε ότι "τώρα περισσότερο από ποτέ υπάρχει μια άμεση ανάγκη να αντικαταστήσουμε τη ντροπή γύρω από την ψυχική υγεία με σοφία, κατανόηση και ειλικρίνεια”.

Ο πρίγκιπας Harry δήλωσε για το ντοκιμαντέρ ότι όλοι "γεννιόμαστε σε διαφορετικές ζωές, μεγαλώνουμε σε διαφορετικά περιβάλλοντα και ως αποτέλεσμα έχουμε διαφορετικές εμπειρίες. Αλλά η κοινή μας εμπειρία είναι ότι είμαστε όλοι άνθρωποι. Η πλειοψηφία των ανθρώπων κουβαλάει μια μορφή ενός άλυτου τραύματος, μιας απώλειας ή πένθους και το νιώθουμε ως κάτι πολύ προσωπικό. Κι όμως, ο τελευταίος χρόνος μας έδειξε ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και η ελπίδα μου είναι ότι αυτή η σειρά θα δείξει ότι υπάρχει δύναμη στην ευαλωτότητα, σύνδεση στην ενσυναίσθηση και δύναμη στην ειλικρίνεια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ