Jennifer Lopez – Ben Affleck | Το φλερτ, το πρώτο βήμα και οι σκέψεις για μια νέα αρχή

Ποιος έκανε το πρώτο βήμα μετά τον χωρισμό της J.Lo και του A-Rod;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez μετά τον χωρισμό της με τον Alex Rodriguez είχε την συμπαράσταση και των δύο πρώην της. Τόσο ο Marc Anthony με τον οποίο έχει δύο παιδιά, όσο και ο Ben Affleck βρέθηκαν στο πλευρό της για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει τη διάλυση του αρραβώνα της. Φαίνεται, όμως, πως ο Ben είχε κάτι παραπάνω στο μυαλό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Affleck με τον οποίο η J.Lo είχε κρατήσει φιλικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, πήρε την πρωτοβουλία να την καλέσει στο εξοχικό του στην Μοντάνα. Εκεί, όπως αναφέρει το αμερικάνικο People, πέρασαν αρκετό χρόνο οι δυο τους, με φίλους τους να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν μια νέα σχέση.

Ο ηθοποιός που πρόσφατα είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι θαυμάζει τη Lopez για τον επαγγελματισμό της ενώ είχε πει πως μοιάζει "ίδια με το 2003”, μια δήλωση που πλέον μοιάζει περισσότερο με φλερτ παρά με δήλωση απλού θαυμασμού.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα, η Lopez μετά τις διακοπές της με τον Affleck σκέφτεται σοβαρά να κάνει μια νέα αρχή μαζί του, αν και σε αυτή τη φάση δεν κάνει ακόμα σχέδια για το μέλλον.

Η τραγουδίστρια ήταν αρραβωνιασμένη με τον Affleck το 2002,είχαν αναβάλλει τον γάμο τους λίγες μέρες πριν την τελετή και τελικά είχαν χωρίσει το 2004. Μετά από τόσα χρόνια, όμως, τον χωρισμό της Lopez με τον Rodriguez αλλά και τον χωρισμό του Affleck με την ηθοποιό Ana de Armas φαίνεται ότι, όπως αναφέρει και άνθρωπος του περιβάλλοντος της J.Lo "είναι ανοιχτή στο να κάνει σχέση. Θέλει να περάσει όσο χρόνο μπορεί με τον Ben και να δει που μπορεί να οδηγήσει αυτό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ