Bella Hadid | Σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης – Η αντίδραση της ισραηλινής κυβέρνησης στο Twitter

Το διάσημο μοντέλο φόρεσε το παλαιστινιακό μαντήλι της και διαμαρτυρήθηκε για τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Bella Hadid έχει πολλές φορές μιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη της για την χώρα καταγωγής του πατέρα της, την Παλαιστίνη. Το διάσημο μοντέλο που προέρχεται από τη βασιλική οικογένεια της Ναζαρέτ (η γιαγιά της ήταν δισέγγονη του βασιλιά Daher Al Omer), αποφάσισε να δείξει την υποστήριξή της στην Παλαιστίνη πηγαίνοντας στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπρούκλιν.

Φορώντας το παλαιστινιακό μαντίλι της, η Bella κυμάτισε τη σημαία της Παλαιστίνης και ανέβαζε κάποιες από τις φωτογραφίες στα social media. Όπως έγραψε στη λεζάντα "θα λέμε ελευθερώστε την Παλαιστίνη, μέχρι η Παλαιστίνη να είναι ελεύθερη” είπε και τόνισε πως "έτσι νιώθει η καρδιά μου. Το να είμαι ανάμεσα σε τόσους όμορφους, έξυπνους, σεβαστούς, αγαπητούς, ευγενικούς και καλοσυνάτους Παλαιστίνιους σε ένα μέρος, νιώθω πλήρης. Είμαστε ένα σπάνιο γένος”.

Η απάντηση της ισραηλινής κυβέρνησης ήταν άμεση, αφού λίγο μετά την ανάρτηση του μοντέλου, ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Ισραήλ στο Twitter ένα βίντεο της Hadid με το εξής σχόλιο: "Όταν οι celebrities όπως η Bella Hadid στηρίζει το να ρίχνουν τους Εβραίους στη θάλασσα, υποστηρίζουν και την εξάλειψη του εβραϊκού κράτους. Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι ένα ζήτημα Ισραήλ -Παλαιστίνης. Αυτό είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα. Ντροπή σου”.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της, η Bella είχε γράψει για την παλαιστινιακή καταγωγή της: "αγαπώ την οικογένειά μου. Αγαπώ την κληρονομιά μου. Αγαπώ την Παλαιστίνη. Θα παλέψω δυνατά για να κρατήσω την ελπίδα τους για μια καλύτερη γη στην καρδιά μου. Ένα καλύτερο κόσμο για τους ανθρώπους μας και τους ανθρώπους γύρω τους. Δεν μπορούν ποτέ να σβήσουν την ιστορία μας. Η ιστορία είναι ιστορία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ