Carrie Symonds - Boris Johnson | Τα σχέδιά τους για τη δεξίωση του γάμου και τον μήνα του μέλιτος

Μετά τον μυστικό γάμο, ετοιμάζουν και τη δεξίωση του γάμου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδια για πολλά ζευγάρια που ήθελαν να κάνουν μεγάλους γάμους και φαίνεται ότι κι ο βρετανός πρωθυπουργός με την σύζυγό του αποφάσισαν να αναβάλλουν τα σχέδιά τους για μια μεγάλη δεξίωση για μετά τη λήξη της πανδημίας.

O Boris Johnson και η Carrie Symonds παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα με λίγους καλεσμένους ενώ σχεδιάζουν να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος και τη δεξίωση του γάμου το επόμενο καλοκαίρι.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraph αναφέρει ότι ο βρετανός πρωθυπουργός μετά τον γάμο επέστρεψε κατευθείαν στη δουλειά και δεν σκοπεύει να πάρει άδεια για το ταξίδι του μέλιτος. Μάλιστα έχει αποφασίσει να οργανώσει μια μεγάλη δεξίωση γάμου αλλά και ένα ταξίδι το καλοκαίρι του 2022, όταν δεν θα υπάρχουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω πανδημίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το ζευγάρι έκανε μια μικρή τελετή με 30 καλεσμένους στον καθεδρικό ναό του Westminster στις 29 Μαΐου ενώ -εκτός από το πάρτι στον κήπο της Downing Street, Θα γίνει και μία ακόμα δεξίωση το καλοκαίρι του 2022. Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, ο Johnson και η σύζυγός του ποζάρουν μετά τον γάμο,  με την νύφη να φοράει ένα λευκό φόρεμα και στεφάνι στα μαλλιά.

Ο βρετανός πρωθυπουργός κατάφερε να κρατήσει όλες τις προετοιμασίες για τον γάμο κρυφές και μάλιστα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ακόμα κι οι εργαζόμενοι του γραφείου του ξαφνιάστηκαν με την είδηση. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους του να κρατήσουν κρυφές όλες τις λεπτομέρειες του γάμου ενώ το προσωπικό της μικρής γιορτής που έκαναν στην Downing Street είχε υπογράψει ένα συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

Σύμφωνα με την Sun, οι νεόνυμφοι έχουν ήδη στείλει προσκλήσεις για τη δεξίωση του γάμου τους στις 30 Ιουλίου 2022, αναφέροντας ότι η απόφαση αυτή έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επικοινωνιακά πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται για την στρατηγική κατά της πανδημίας και την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Το ζευγάρι είναι πιθανό να κάνει τη δεξίωση στο εξοχικό του Johnson στο Buckinghamshire ή στο safari park στο Kent που διαθέτει ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και με το οποίο η Carries έχει συνεργαστεί ως διευθύντρια επικοινωνίας του The Aspinall Foundation.