Πρίγκιπας Κάρολος | Μίλησε πρώτη φορά για την εγγονή του, Lilibet Diana

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αναφέρθηκε στη νέα του εγγονή κατά τη διάρκεια ενός λόγου του σε επίσημη εκδήλωση

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακόμα κι αν οι σχέσεις του πρίγκιπα Καρόλου με τον πρίγκιπα Harry να μην έχουν αποκατασταθεί πλήρως, ύστερα από τις συνεντεύξεις που έδωσε ο τελευταίος, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια στο Παλάτι, η είδηση της γέννησης της Lilibet Diana ήταν ένα ευτυχές γεγονός, για το οποίο ο πρίγκιπας της Ουαλίας μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σε έναν επίσημο λόγο του.

Διαβάστε Επίσης

Με αφορμή την επίσκεψή του στο εργοστάσιο της Mini για την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αναφερόμενος στη βιωσιμότητα και την καινοτομία στον χώρο των οχημάτων σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος - της οποίας ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ένθερμος υποστηρικτής - έκανε λόγο για τη νέα του εγγονή, δηλώνοντας πως η γέννησή της είναι τόσο χαρούμενη είδηση

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είπε πως "η ανάπτυξη της τεχνολογίας όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή τα πράσινου υδρογόνου για τα βαρέα οχήματα , είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρήσουμε την υγεία του κόσμου για τις επόμενες γενιές, κάτι για το οποίο έχω πολύ στο νου μου σήμερα, έχοντας πρόσφατα γίνει παππούς για πέμπτη φορά. Τόσο ευχάριστα νέα πραγματικά υπενθυμίζουν την ανάγκη για συνεχόμενη καινοτομία στον χώρο - ειδικά γύρω από τη βιώσιμη ηλεκτρική τεχνολογία - δεδομένης της κληρονομιάς που αφήνουμε στα εγγόνια μας".

Φυσικά, ο ευτυχής παππούς είχε ήδη στείλει τις ευχές του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία των Sussexes και γράφοντας: "Συγχαρητήρια στον Harry, τη Meghan και τον Archie για τον ερχομό του μωρού Lilibet Diana. Τους ευχόμαστε να είναι όλοι καλά".

Ενώ και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ευχήθηκαν στο ζευγάρι με σχετική επίσημη ανακοίνωση δηλώνοντας πως είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα της γέννησης της κόρης του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

Διαβάστε Επίσης