Alyssa Milano | Σκέφτεται να κατέβει υποψήφια για το Κογκρέσο

Η ηθοποιός δήλωσε πως φλερτάρει έντονα με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Alyssa Milano, η οποία δε διστάζει να μιλάει δημόσια για τα πιστεύω της ως μάχιμη ακτιβίστρια, δηλώνοντας ελεύθερα τις πολιτικές της πεποιθήσεις, σκέφτεται να κατέβει υποψήφια για το Κογκρέσο, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο The Hill. Η ηθοποιός που γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη συμμετοχή της στη σειρά Charmed, αποκάλυψε πως ενδιαφέρεται για την 4η περιφέρεια της Καλιφόρνιας, απέναντι στον ρεπουμπλικανό Tom McClintock.

Διαβάστε Επίσης

Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει υπονοούμενα για πιθανή υποψηφιότητα όταν έδειξε τη δυσαρέσκειά της στο Twitter, γράφοντας πως ο McClintock ήταν ο μόνος από τους 63 ρεπουμπλικανούς που αντιτάχθηκε στο νομοσχέδιο για εγκλήματα μίσους κατά της Ασίας, ρωτώντας αν πρέπει εκείνη να κατέβει υποψήφια απέναντί του.

"Θα μου άρεσε ίσως να άλλαζα τη θέση σε μπλε (αναφερόμενη στο χρώμα των δημοκρατικών)", δήλωσε η Milano, συνεχίζοντας πως δεν θα είναι μία εύκολη διαδικασία αφού θα χρειαστεί κάποιος που έχει αναγνωρισιμότητα και βαθιές τσέπες ώστε να αναμετρηθεί με το τωρινό μέλος του Κογκρέσου, συνεπώς η ηθοποιός δήλωσε πως το σκέφτεται. "Επιβεβαιώνω πως είναι πιθανό να είμαι υποψήφια το 2024", είπε η Milano, η οποία και στο παρελθόν έχει αναφέρει πως η πολιτική θα ήταν ένα μεγάλο βήμα για το δεκαετές πλάνο της. 

Προς το παρόν, η Milano είναι μεταξύ διάφορων πρότζεκτ, από τη στιγμή που ολοκλήρωσε μία ταινία για το Netflix ενώ ταυτόχρονα δουλεύει στο reboot του "Who's the Boss", εμφανιζόμενη παράλληλα στο podcast της "Sorry not Sorry", γι' αυτό ενδεχομένως ανακοίνωσε την πιθανή υποψηφιότητά της στο κοντινό μέλλον.

Διαβάστε Επίσης