Πρίγκιπας William | Το σπάνιο μήνυμα υποστήριξης προς τον Δανό ποδοσφαιριστή Christian Eriksen

Ο πρίγκιπας William ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί προσωπικά στον 29χρονο αθλητή, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το περιστατικό που συγκλόνισε την Ευρώπη πριν από λίγες ώρες ήταν η κατάρρευση του Δανού ποδοσφαιριστή Christian Eriksen, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα του Euro 2020 εναντίον της Φινλανδίας, έχασε τις αισθήσεις του, πέφτοντας στον χλοοτάπητα του γηπέδου. Το δυσάρεστο γεγονός δεν άφησε ανεπηρέαστο τον πρίγκιπα William, ο οποίος έσπευσε να στείλει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

Διαβάστε Επίσης

Ο πρίγκιπας William, που διατελεί πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αγγλίας από το 2006, ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί προσωπικά στον ποδοσφαιριστή, χρησιμοποιώντας τον επίσημο λογαριασμό του δούκα και της δούκισσας του Cambridge στο Twitter, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει συχνά. 

"Ενθαρρυντικά τα νέα για τον Christian Eriksen, όλοι σκεφτόμαστε τον ίδιο και την οικογενειά του. Συγχαρητήρια στο ιατρικό προσωπικό και στον Anthony Taylor (Άγγλος διαιτητής) για την ψύχραιμη και γρήγορη δράση του", έγραψε ο πρίγκιπας William στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Εθνικής Δανίας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του, αφού του παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο, δευτερόλεπτα μετά την πτώση του. 

Διαβάστε Επίσης