Βασίλισσα Ελισάβετ | Τα νόημα πίσω από τα κοσμήματα που επέλεξε στη δεξίωση για την σύνοδο κορυφής

Πώς σχετίζονται με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ την πρώτη μέρα της συνόδου κορυφής των G7 έδωσε μια δεξίωση στους ηγέτες των πιο ανεπτυγμένων χωρών, στην οποία παραβρέθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα Πάρκερ, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Η 95χρονης μονάρχης στην πρώτη της σημαντική εκδήλωση μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, επέλεξε να φορέσει ένα πολύχρωμο φλοράλ φόρεμα που το συνδύασε με μια ξεχωριστή καρφίτσα.

Σύμφωνα με τους royal fans, αυτή η καρφίτσα ίσως έστελνε ένα μήνυμα σε όσους κατηγόρησαν τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle για ασέβεια προς το πρόσωπό της όταν έδωσαν στη νεογέννητη κόρη τους το όνομα Lilibet.

Η βασίλισσα επέλεξε για την περίσταση την χρυσή καρφίτσα Botswana Millet που είναι διακοσμημένη με 11 διαμάντια, ένα δώρο του προέδρου της Botswana στη βασίλισσα το 2007.

Όπως γράφτηκε, αυτή η επιλογή της βασίλισσας ήταν ένα 'κλείσιμο του ματιού' στον Harry και τη Meghan που αγαπούν πολύ τη Botswana, αφού εκεί είχαν πάει σε ένα από τα ταξίδια που είχαν κάνει στις αρχές της σχέσης τους.

Όπως είχε πει ο Harry στη συνέντευξη που είχε δώσει στο BBC μετά τον αρραβώνα του με την Markle: "Κατάφερα να την πείσω να έρθει μαζί μου στη Botswana και κάναμε camping κάτω από τα αστέρια”. Το δαχτυλίδι αρραβώνα της Meghan έχει ένα διαμάντι από την Botswana μαζί με δύο διαμάντια από την συλλογή της πριγκίπισσας Diana.

Διαβάστε Επίσης