Πρίγκιπας Harry –Meghan Markle | Η απάντηση στα δημοσιεύματα για το όνομα της κόρης τους

Ενημέρωσαν ή όχι τη βασίλισσα για το όνομα Lilibet; H επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού.

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μπορεί να έχουν πάρει γονική άδεια για να περάσουν αυτές τις όμορφες πρώτες μέρες με τη νεογέννητη κόρη τους στο σπίτι, όμως δεν θα άφηναν τον βρετανικό Τύπο να γράφει ανακρίβειες για αυτούς.

Ένα δημοσίευμα του BBC διέψευδε την είδηση ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν ενημερώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ για το όνομα της κόρης τους, επικαλούμενο πηγή του Παλατιού που δήλωσε ότι η βασίλισσα δεν ήξερε ότι οι Sussexes θα δώσουν το όνομα Lilibet στο δεύτερο παιδί τους.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού, ανακοίνωσε ότι όχι μόνο η βασίλισσα γνώριζε για την επιλογή του ονόματος αλλά ήταν και αρκετά υποστηρικτική. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Harry και της Meghan "ο δούκας μίλησε με την οικογένειά του πριν την ανακοίνωση και στην πραγματικότητα η γιαγιά του ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας στο οποίο τηλεφώνησε. Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, μοιράστηκε μαζί της την ελπίδα να ονομάσει την κόρη του Lilibet προς τιμήν της. Εάν δεν ήταν υποστηρικτική, δεν θα είχαν χρησιμοποιήσει το όνομα".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Harry και η Meghan όχι μόνο ζήτησαν την συμβουλή της βασίλισσας αλλά μόλις επέστρεψαν σπίτι από το μαιευτήριο ήταν η πρώτη που κάλεσαν για να της συστήσουν την δισέγγονη της.

Διαβάστε Επίσης