Ben Affleck | H σχέση που έχει αναπτύξει με τα παιδιά της Jennifer Lopez

Ο διάσημος ηθοποιός έχει εντυπωσιάσει τον Max και την Emme.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck φαίνεται ότι διανύουν τις πιο όμορφες μέρες της σχέσης τους, αφού κατάλαβαν ότι όχι μόνο άξιζε τον κόπο να προσπαθήσουν ξανά να είναι μαζί, αλλά και ότι η σχέση τους είναι σοβαρή.

Προτεραιτότητα της τραγουδίστριας παραμένουν τα δίδυμα παιδιά της, ο 13χρονος Max και η Emme, και δεν θα μπορούσε να αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Affleck εάν δεν είχε καλές σχέσεις με τα παιδιά της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του E!News, τα παιδιά έχουν αρχίσει να δημιουργούν μια όμορφη σχέση με τον ηθοποιό και θεωρούν ότι είναι αστείος και διασκεδαστικός.

Ο ηθοποιός πέρασε χρόνο με την Lopez και τα παιδιά της στο πάρτι γενεθλίων της αδελφής της στο Malibu όπου ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να φιλιούνται αλλά και να μιλούν με την Emme και τον Max.

Όπως ανέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντος του ζευγαριού "τα παιδιά της πραγματικά συμπαθούν τον Ben και πιστεύουν ότι είναι αστείος. Κέρδισε την οικογένεια με την γοητεία του". Στο πάρτι μάλιστα "τους έκανε ερωτήσεις και γελούσε και φαινόταν να ασχολείται μαζί τους και να του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί τους. Έφυγαν όλοι μαζί και ο Ben άνοιξε την πόρτα για να μπουν τα παιδιά. Χαμογελούσε όλο το βράδυ και έμοιαζε πολύ χαρούμενος με την οικογένεια".

Τα τελευταία δημοσιεύματα, θέλουν την star να ψάχνει σχολεία για τα παιδιά της στο Λος Άντζελες, γεγονός που δείχνει ότι σκέφτεται να αφήσει το σπίτι της στο Miami ώστε να είναι πιο κοντά με τον νέο της σύντροφο.

Διαβάστε Επίσης