Πριγκίπισσα Diana | Τι είχε πει για τα παιδιά της στο τελευταίο τηλεφώνημα πριν τον θάνατό της

Ο δημοσιογράφος Richard Kay ήταν αυτός που της είχε μιλήσει στο τηλέφωνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δημοσιογράφος Richard Kay και φίλος της πριγκίπισσας Diana Μιλάει στο νέο ντοκιμαντέρ ‘Diana’ για το τελευταίο τηλεφώνημά της στον ίδιο πριν τον θάνατό της στο Παρίσι το 1997.

"Της μίλησα εκείνο το βράδυ" θυμάται και εξηγεί πως αργότερα- μετά τον θάνατο της 36χρονης πριγκίπισσας μετά από ένα κυνηγητό με το αυτοκίνητο με τους παπαράτσι- κατάλαβε πόσο σημαντικό ήταν εκείνο το τηλεφώνημα: "Η αστυνομία είπε ότι το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε ήταν σε μένα".

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, η Diana ήταν πολύ καλά σε εκείνη τη φάση της ζωής της κι εκείνο που του είχε πει είναι ότι "ήθελε να επιστρέψει και να δει τα αγόρια της", τον πρίγκιπα William που τότε ήταν 15 χρονών και τον Harry που ήταν 12 ετών.

Η Diana ήθελε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και "ήταν απελπισμένη να δοκιμάσει να κάνει μια νέα αρχή κάνοντας κάτι διαφορετικό και εξερευνώντας ένα διαφορετικό είδος βασιλικής ζωής".

Φέτος, η βασιλική οικογένεια θα τιμήσει την ημέρα των γενεθλίων της, την 1η Ιουλίου, με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν και τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος στο Kensington Palace στο οποίο θα παραβρεθούν τόσο ο πρίγκιπας William όσο και ο Harry.

Διαβάστε Επίσης