Η Chiara Ferragni βρίσκεται στην Αθήνα

Η Ιταλίδα influencer ύστερα από το ταξίδι της στην Ισπανία, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας.

Μπορεί να μην παραβρέθηκε στο σόου του οίκου Dior την περασμένη εβδομάδα, όπου παρουσιάστηκε η νέα συλλογή Cruise 2022 στο Καλλιμάρμαρο, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων που την κράτησαν μακριά από τη χώρα μας, η Chiara Ferragni όμως επισκέφθηκε την Ελλάδα και από σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης

Η Ιταλίδα influencer μας ενημέρωσε για το ταξίδι της μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram, ούσα ιδιαίτερα ενεργή, από τη στιγμή που αποτελεί το μεγαλύτερο εργαλείο της δουλειάς της, έχοντας 24 εκατομμύρια followers. Ο λόγος που βρίσκεται στη χώρα μας είναι για την παρουσίαση της νέας limited συλλογής NespressoXChiaraFerragni Collection, που μόλις κυκλοφόρησε. Η Ferragni είχε δηλώσει "ως Ιταλίδα, είμαι μεγάλη φαν του καφέ και ιδιαίτερα της Nespresso εδώ και πολλά χρόνια. Η Nespresso αντιπροσωπεύει πραγματικά έναν σύγχρονο τρόπο ζωής με την πρακτική και έξυπνη προσέγγισή της στον καφέ υψηλής ποιότητας. Για αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δουλεύω για αυτήν τη συλλογή, γεμάτη με διασκεδαστικά και πολυτελή σχέδια. Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την ομάδα της Nespresso, έμαθα για τις πολλές πρωτοβουλίες σχετικά με τη βιωσιμότητα και την ανακύκλωση, στις οποίες θέλω να συμμετέχω και να συμβάλω στο εγγύς μέλλον".

Στην αρχή ανήρτησε μία φωτογραφία σε story που έγραψε Ciao Athens και την έδειχνε μαζί με τη βαλίτσα της, έξω από το αεροδρόμιο, υπονοώντας πως μόλις είχε φτάσει στη χώρα μας. Η ίδια φορούσε ένα απλό, λευκό t-shirt με ένα logo, τζιν και sneakers, δίνοντάς μας έμπνευση για το δικό μας airport look, την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουμε. 

Chiara Ferragni stories

Στη συνέχεια, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μαζί μας το δωμάτιο της, το οποίο βρίσκεται στο Four Seasons στη Βουλιαγμένη, κάνοντας ένα room tour, επιβεβαιώνοντας πως ο χώρος είναι απίστευτος. Το ίδιο έγραψε και ως σχόλιο στα stories της.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε ποια μέρη θα επισκεφθεί η Chiara Ferragni κατά τη διαμονή της στην Ελλάδα. 

Διαβάστε Επίσης