Jennifer Aniston | Αποκάλυψε ποιος ηθοποιός είχε σνομπ συμπεριφορά στα γυρίσματα των Friends

Ο ηθοποιός αργότερα απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Jennifer Aniston έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή του Howard Stern και μίλησε μαζί με την Courteney Cox για την αγαπημένη σειρά ‘Τα Φιλαράκια’.

Όπως αποκάλυψε παρά το όμορφο κλίμα στα παρασκήνια της σειράς, υπήρχε ένας ηθοποιός που είχε μια σνομπ συμπεριφορά. "Ήταν σαν να ένιωθε ότι ήταν καλύτερος από αυτό, από το να είναι σε μια τηλεοπτική κωμική σειρά. Και θυμάμαι ότι όταν το network και οι παραγωγοί γέλαγαν με τα αστεία της εκπομπής εκείνος έλεγε ‘κοίτα τους, γελάνε με τα δικά τους αστεία. Τόσο χαζό, δεν είναι καν αστείο" είπε η Aniston και πρόσθεσε πως τότε σκεφτόταν για εκείνον "τι κάνεις εδώ; Η συμπεριφορά σου δεν έχει να κάνει με εμάς. Εδώ είναι ένα υπέροχο, ζεστό μέρος και εσύ έρχεσαι στο σπίτι μας και απλά χ… εδώ".

Τότε ο Stern αναρωτήθηκε αν αυτός ο ηθοποιός ήταν ο Tom Selleck, ο οποίος υποδυόταν τον D.Richard Burke, με τον οποίο είχε σχέση η Monica. Η Jennifer απάντησε "ήταν ο Tom. Δεν ξέρεις πόσο σκληρός και περίεργος ήταν" είπε αστειευόμενη και μετά εξήγησε πως  "Ο Tom έχει ένα φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του, είναι μόνιμο", αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιος άλλος ηθοποιός ήταν εκείνος με την αλαζονική συμπεριφορά.

Όπως είπε η σταρ, εκείνος ο ηθοποιός αργότερα απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του: "Χρόνια μετά απολογήθηκε και είπε ότι ήταν τόσο νευρικός που δεν είχε και την καλύτερη συμπεριφορά".

Διαβάστε Επίσης