Η Cher εγκαινιάζει το λογαριασμό της στο Tik Tok με το δικό της μοναδικό τρόπο

Η θεά της ποπ άνοιξε λογαριασμό στο Tik Tok και έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα να μεταφέρει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την τηλεοπτική Cher, Alicia Silverstone, η οποία έγινε μέλος της κοινότητας του Tik Tok, επόμενη είναι η πραγματική και συνονόματη Cher που υπέκυψε με τη σειρά της στον πειρασμό και άνοιξε δικό της λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Διαβάστε Επίσης

Η θέα της ποπ ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της για να μας ενημερώσει για το νέο της βήμα, με έναν τρόπο που αρμόζει μόνο σε μία Diva. Η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε διάφορες εισαγωγές για να συστηθεί στο εν λόγω μονταρισμένο βίντεο, λέγοντας με χιούμορ "Γεια σας, είμαι η σπουδαία και δυναμική Cher και είμαι στο Tik Tok" ενώ στην επόμενη λήψη είπε "Μαντέψτε ποια είναι, είμαι στο Tik Tok". 

Εντέλει αποφάσισε να μη συστηθεί γιατί όπως πολύ σωστά είπε όλοι τη γνωρίζουν - αληθινό γεγονός. Αντίθετα, προτίμησε να στείλει το μήνυμά της για τον μήνα Pride που διανύουμε. Έτσι, η μοναδική Cher εξήγησε : "Θα συστηνόμουν όμως όχι. Ευτυχισμένος ο Μήνας Pride σε όλους στην κοινότητα που αγαπώ και εννοώ εσάς."

@cher

hi @tiktok. Happy Pride 🏳️‍🌈 do you prefer blonde or brunette? #ForYourPride

♬ Believe - Cher

Ο λογαριασμός της στο Tik Tok είναι ενεργός εδώ και λίγες ώρες και έχει καταφέρει ήδη να αποκτήσει πάνω από 460 χιλιάδες followers. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Cher υποστηρίζει ενεργά την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, καθώς μέσα στα χρόνια έχει αναδειχθεί ως το δικό τους είδωλο. Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Variety για τον θαυμασμό που έχει για όλους αυτούς τους ανθρώπους, γεγονός που ξεκίνησε όταν ήταν σε ηλικία 10 ετών και αφού είχε γνωρίσει ένα γκρουπ από άνδρες κομμωτές. "Σκέφτηκα, γιατί όλοι αυτοί οι άνδρες είναι τόσο διασκεδαστικοί από αυτούς που γνωρίζω", με την ίδια να απαντάει πως γνώριζε μόνο τους στρέιτ άνδρες από τον πατέρα της και τους φίλους του. "Ήταν πάντα καλοί αλλά δεν αστειεύονταν τόσο πολύ. Και τότε συνέβη αυτό για εμένα όταν ήμουν 10 ετών. Ήταν σαν μία ερωτική ιστορία μαζί τους", είχε πει χαρακτηριστικά. 

Η Cher τον τελευταίο καιρό είναι πολύ απασχολημένη καθώς δουλεύει για τη βιογραφία της και μία αυτοβιογραφική ταινία, την οποία έχει αναλάβει η παραγωγή του φιλμ "Mamma Mia". Όσο για την ηθοποιό που θα την ενσαρκώσει, κατά τη γνώμη της θεωρεί πως θα πρέπει να είναι κάποια άσημη. 

Διαβάστε Επίσης