Η Demi Moore απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σαντορίνη

Η ηθοποιός επισκέφθηκε τη χώρα μας για τις διακοπές της έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Rumer Willis.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχοντας την ίδια σκέψη με τους Justin και Hailey Bieber, Jacquemus, Kate Hudson και πολλούς άλλους A-list celebrities του εξωτερικού, η Demi Moore επέλεξε την Ελλάδα ως τον προορισμό των καλοκαιρινών της διακοπών. 

Διαβάστε Επίσης

Μαζί με την κόρη της Rumer Willis και πριν επιβιβαστούν για τη Σαντορίνη, μαμά και κόρη επισκέφθηκαν το ατελιέ του σχεδιαστικού διδύμου MI-RŌ στο Κολωνάκι για να εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα τους με καλοκαιρινά σχέδια και απρόσμενους χρωματικούς συνδυασμούς με σκοπό να λανσάρουν τα νέα outfits τους στις βόλτες τους με θέα το ηλιοβασίλεμα στην Οία. 

Οι διάσημες κυρίες απ' ό,τι φαίνεται από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, μέσα από τους οποίους μας ενημερώνουν καθημερινά για το πώς περνούν, δεν έχουν σκοπό να φύγουν σύντομα καθώς απολαμβάνουν με το παραπάνω τη θάλασσα και τον ελληνικό ήλιο και τη χαλάρωση που τους προσφέρει το νησί. 

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες τους, μαμά και κόρη έφτασαν στο νησί με το γιοτ και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν την Ημέρα Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με μία καλοκαιρινή σέλφι φωτογραφία τους.

Διαβάστε Επίσης