Η Scarlett Johansson είναι έγκυος

Η ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η απουσία της Scarlett Johansson σε σημαντικά events και συνεντεύξεις για την προώθηση της νέας της ταινίας "Black Widow" έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν η ηθοποιός έκρυβε κάτι.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που την κρατούσε μακριά από τις δημόσιες εμφανίσεις είναι η προχωρημένη εγκυμοσύνη της, που δεν της επέτρεψε να συμμετέχει σε δραστηριότητες που αφορούσαν την προώθηση της ταινίας της.

"Η Scarlett θα γεννήσει σύντομα, ξέρω πως εκείνη και ο Colin είναι ενθουσιασμένοι", δήλωσε μία πηγή. Όπως φαίνεται, η ηθοποιός ήθελε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της καθώς δεν της αρέσει η προσωπική της ζωή να γίνεται θέμα συζήτησης. 

Οι φήμες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν όταν η Johansson δεν έδωσε το παρών τον Ιούνιο σε events που σχετίζονταν με την ταινία, αφού πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Black Widow", είναι και παραγωγός. Όπως επίσης και η εμφάνισή της στην εκπομπή του Jimmy Fallon έδωσε τροφή για σχόλια αφού η Zoom σύνδεση την έδειχνε από τους ώμους και πάνω. Τέλος, η παρουσίαση της ταινίας την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή Hamptons επιβεβαίωσε τις φήμες, από τη στιγμή που η ίδια και ο σύζυγός της μένουν πολύ κοντά, αφού έχουν σπίτι στο Montauk. 

Όπως κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή, το ίδιο είχε κάνει και με τη σχέση της με τον Colin Jost, με τον οποίο είναι μαζί από το 2017. Οι δυο τους κρατούσαν χαμηλό προφίλ σε ό,τι έχει να κάνει με τις δημόσιες εμφανίσεις τους, όπως συνέβη και με τον γάμο τους τον Οκτώβριο του 2020, τον οποίο δεν πήρε κανείς είδηση. 

"Γνώρισα κάποια που αγαπώ. Με την οποία νιώθω τόσο άνετα που δεν είχα νιώσει ποτέ άλλοτε" είχε γράψει ο Jost για την σύντροφό του το 2020 στο βίβλίο του "A Very Punchable Face.”

Η Johansson έχει ακόμα ένα παιδί, την 6χρονη Rose από τον προηγούμενο γάμο της με τον Romain Dauriac, ενώ για τον Jost είναι το πρώτο του παιδί. 

Πηγή: Madamefigaro.gr

Διαβάστε Επίσης