Blake Shelton | Οι ασυνήθιστοι γαμήλιοι όρκοι που αφιέρωσε στη Gwen Stefani

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ενώπιον συγγενών και φίλων στην κατοικία του Blake Shelton στην Οκλαχόμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πραγματοποιώντας μια λιτή τελετή όπως προστάζει η εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, ο Blake Shelton και η Gwen Stefani παντρεύτηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο στην Οκλαχόμα στο ράντσο του γαμπρού. 

Διαβάστε Επίσης

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι που είχε χτίσει ο ίδιος ο Shelton μέσα στην ιδιοκτησία, με τη Stefani να εντυπωσιάζει μέσα στο Vera Wang νυφικό, το οποίο συνδύασε με cowboy μπότες σε μία τελετή που θα την χαρακτήριζε κάποιος ως glam country, κάτι δηλαδή που αντιπροσώπευε και τους δύο.

Λίγες ημέρες αργότερα και αφού οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν, ο Carson Daly, ο παρουσιαστής του "The Voice"- όπου γνωρίστηκαν οι νεόνυμφοι- ο οποίος έγινε για χάρη τους ανέλαβε τον ρόλο του λειτουργού του γάμου, αποκάλυψε στην εκπομπή "Today" ορισμένες λεπτομέρειες από την τελετή και τον ασυνήθιστο τρόπο που χρησιμοποίησε ο Blake Shelton για τους γαμήλιους όρκους. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά, "στον γάμο ξεκίνησε η Gwen, έχοντας γράψει έναν πολύ συγκινητικό λόγο, με αποτέλεσμα κανένας να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του". Όπως δήλωσε ο Daly ήταν τόσο υπέροχα τα λόγια της που είπε στον Shelton "προσπάθησε να ξεπεράσεις αυτό, φίλε", εννοώντας πως θα ήταν πολύ δύσκολο να πει κάτι που θα ήταν πιο συγκινητικό από τους όρκους της Stefani. 

Τότε ο Shelton, λέγοντας στους καλεσμένους πως η σύντροφός του "του τη λέει" που δεν γράφει αρκετά τραγούδια, αποφάσισε να γράψει ένα ειδικά για την περίσταση. "Βγαίνει η κιθάρα και αρχίζει να της τραγουδάει ενώ ταυτόχρονα κλαίει. "Reach the Star", νομίζω λεγόταν. Ούτε ένας δεν κράτησε τα δάκρυά του. Ήταν μία αξέχαστη στιγμή", δήλωσε ο Daly στην εκπομπή.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr