X

Gwyneth Paltrow | Οι ρομαντικές διακοπές με τον σύζυγό της στη Φλωρεντία

Η ηθοποιός είναι ενθουσιασμένη που μπορεί να ταξιδέψει ξανά ύστερα από το παγκόσμιο lockdown.

"Επιτέλους τουρίστες ξανά" έγραψε η Gwyneth Paltrow στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντάς μας για τις διακοπές της με τον σύζυγό της, Brad Falchuk στη Φλωρεντία της Ιταλίας.

Διαβάστε Επίσης

Το ζευγάρι δηλώνει ενθουσιασμένο που μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ξανά και να γευτούν τις ομορφιές της ρομαντικής πόλης της Ιταλίας. 

Η ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία με τον τηλεοπτικό παραγωγό μπροστά από την "Ponte Vecchio", την Παλιά Γέφυρα της Φλωρεντίας, που έμοιαζε με το πιο ρομαντικό background που θα μπορούσαν να ζητήσουν, με τις διάσημες φίλες της Paltrow και πιο συγκεκριμένα τις Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Drew Barrymore και Karlie Kloss να στέλνουν τις ευχές τους για τις πιο υπέροχες διακοπές.  

Στη συνέχεια, η ηθοποιός μάς εδωσε μία γεύση από το δείπνο τους και τα λαχταριστά ιταλικά πιάτα που γεύτηκαν, τα οποία η Paltrow βαθμολόγησε με 10 στα 10 αλλά και από τον χώρο του εστιατορίου.

Η αρχιτεκτονική όμως είναι κάτι που τη συγκινεί γι'αυτό δεν μπορούσε να μην αναρτήσει φωτογραφίες από ένα πάτωμα που λάτρεψε με το που το είδε. 

Για την ηθοποιό είναι το πρώτο ταξίδι και ειδικότερα έναν χρόνο αφού διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Η ίδια είχε δηλώσει τον περασμένο Φεβρουάριο πως η covid-19 της άφησε μια μακρά κούραση και σαν μία θολούρα στον εγκέφαλο. Αλλά και ο σύζυγός της αντιμετώπισε τον ιό, ο οποίος ύστερα από 9 μήνες κατάφερε να επανακτήσει την αίσθηση της όσφρησης την οποία είχε χάσει.

Παρ'όλ'αυτά, το ζευγάρι είναι πολύ καλύτερα, έχοντας ανακτήσει τις δυνάμεις του, απολαμβάνοντας ξανά και εκτιμώντας την αξία ενός ταξιδιού που όπως ομολόγησε η ηθοποιός τούς είχε λείψει πολύ. 

Διαβάστε Επίσης