Angelina Jolie | Η νέα εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt

Η ηθοποιός δεν θέλει να τη συνδέει τίποτα με τον πρώην σύζυγό της, γι'αυτό κατέφυγε για ακόμη μία φορά στο δικαστήριο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί το δικαστήριο να αποφάσισε την από κοινού επιμέλεια των παιδιών της Angelina Jolie και του Brad Pitt, κάτι που η ηθοποιός απευχόταν και πολέμησε μέχρι τέλους, τώρα η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Maleficent" προχωρά σε νέα κίνηση για να αποδεσμευτεί μια για πάντα από τον πρώην σύζυγό της. 

Διαβάστε Επίσης

Η Angelina Jolie πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε ορισμένα έγγραφα στο δικαστήριο προκειμένου να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα σχετικά με το πάγωμα της περιουσίας τους. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι πριν από χρόνια είχε ιδρύσει την εταιρεία Nouvel, που συνδέεται με την παραγωγή των γαλλικών κρασιών Miraval, από την οποία η ηθοποιός θέλει να αποδεσμευτεί. 

Είναι συνήθης πρακτική μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη που αφορά το διαζύγιο τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία να είναι παγωμένα, γεγονός που δυσκολεύει τα σχέδια της Jolie που απ'ό,τι φαίνεται σκοπεύει να πουλήσει το μερίδιό της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι της Jolie επικοινώνησαν με την ομάδα του Pitt με την ελπίδα να μπορούσαν να λύσουν το ζήτημα εξωδικαστικά, χωρίς να χρειαστεί να οριστεί επίσημη ακρόαση, όμως η άλλη πλευρά δεν έδωσε εγκαίρως κάποια απάντηση. Συνεπώς, η ηθοποιός προχώρησε, απευθυνόμενη στο δικαστή για να παρέμβει από τη στιγμή που φοβάται μη χάσει την προσφορά που της έχει προταθεί, όπως αναφέρει δημοσίευμα το TMZ. 

Η εταιρεία Nouvel ιδρύθηκε για να αναλάβει τη λειτουργία του πύργου και του αμπελώνα στη Προβηγκία που το ζευγάρι απέκτησε το 2011 για 60 εκατομμύρια. 

Διαβάστε Επίσης