Mariah Carey | Διευθετήθηκε η αγωγή των 3 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της πρώην βοηθού της

Η Lianna Azarian, πρώην βοηθός της Mariah Carey είχε επιχειρήσει να την εκβιάσει για να της αποσπάσει 8 εκατομμύρια δολάρια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τέλος δόθηκε στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Mariah Carey και στην πρώην βοηθό της, Lianna "Azarian” Shakhnazarian, η οποία το 2017 είχε προσπαθήσει να εκβιάσει την εργοδότριά της, απειλώντας πως θα δημοσίευε προσωπικά βίντεο της τραγουδίστριας, αν δεν της έδινε 8 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε Επίσης

Στις απειλές της Azarian, η ντίβα απάντησε με μία αγωγή 3 εκατομμυρίων, κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστής Andrew Borrok του Ανώτατου Δικαστηρίου έγραψε στα έγγραφά του πως η υπόθεση διευθετήθηκε. Οι όροι του διακανονισμού, φυσικά, δεν έγιναν γνωστοί, με τους δικηγόρους της Carey να μην κάνουν κανένα σχόλιο στα μέσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην βοηθός της Carey, την οποία είχε προσλάβει το 2015, έκανε μήνυση λίγα χρόνια αργότερα στην ίδια και την πρώην μάνατζερ της για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση. Το 2017 η Carey προχώρησε στην απόλυσή της, ενώ λίγο αργότερα κατέφυγε στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας πως η Azarian την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει προσωπικά της βίντεο, τα οποία είχε τραβήξει χωρίς τη θέλησή της, με αντάλλαγμα το ποσό των 8 εκατομμυρίων. 

Πάνω σε αυτό, η Carey επίσης πρόσθεσε πως η πρώην βοηθός της κατά την πρόσληψή της είχε υπογράψει ένα σύμφωνο εμπιστευτικότητας, το οποίο και παρενέβη ενώ ο λόγος της απόλυσής της ήταν πως δεν έκανε καλά τη δουλειά της, χρησιμοποιώντας παράλληλα τις πιστωτικές κάρτες της τραγουδίστριας για προσωπικά της ψώνια χωρίς η Carey να λαμβάνει γνώση. 

Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο ο δικαστής είχε επιβάλει κυρώσεις στην Azarian αφού η ίδια είχε προχωρήσει στην καταστροφή στοιχείων, που θα βοηθούσαν την Carey στην υπόθεση. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια ένσταση από την πλευρά των δικηγόρων της Azarian για το συγκεκριμένο γεγονός. Πάντως, η υπόθεση φαίνεται πως δεν θα απασχολεί πλέον τη Mimi.

Διαβάστε Επίσης