Jennifer Aniston | Ποιος είναι ο πρώην της που είχε σχέση και με την Courteney Cox

Ο πρώην σύντροφος της Jennifer Aniston μίλησε για τη σχέση τους στις αρχές των '90s.

Πολύ πριν η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ανακηρυχθούν το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood, η ηθοποιός είχε συνδεθεί με διάφορους άλλους διάσημους και μη συντρόφους, τους οποίους όμως πολλοί από εμάς έχουμε διαγράψει από τη μνήμη μας. 

Διαβάστε Επίσης

Ένας από αυτούς ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Counting Crows, Adam Duritz, ο οποίος μίλησε πρόσφατα για τη σύντομη σχέση του με την Jennifer Aniston αλλά και το πώς γνωρίστηκαν στην εκπομπή Dark Side of the 90s που θα προβληθεί στις 15 Ιουλίου.

O Duritz και η Aniston ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1995, ενώ η πρώτη σεζόν της σειράς "Φιλαράκια" είχε ήδη προβληθεί. Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο κλαμπ "The Viper Room"του Johnny Depp στο Λος Άντζελες, στο οποίο εκείνη την περίοδο ο τραγουδιστής σχεδόν έμενε εκεί. Τότε, η μπάντα του βρισκόταν στην κορυφή, με το πρώτο τους άλμπουμ να γνωρίζει τεράστια επιτυχία. 

Jennifer Aniston - Adam Duritz

"Κάποιοι φίλοι μου μου είπαν ψέματα ότι (η Aniston) με γούσταρε. Οι ίδιοι φίλοι είπαν ψέματα και σε εκείνη και της είπαν ότι μου άρεσε. Ειλικρινά δεν είχα ιδέα ποια ήταν, ήμουν στον δρόμο κατά τη διάρκεια που παιζόταν το Friends. Δεν το είχα δει ποτέ, δε νομίζω.", είπε ο Duritz για τη γνωριμία τους. Ο ίδιος συνέχισε, λέγοντας πως η Aniston ήταν πολύ καλή, πολύ αστεία και πολύ όμορφη και της άρεσε. Η σχέση τους δεν κράτησε για πολύ καιρό, όμως εκείνος κρατάει το ότι ήταν μία πολύ καλή κοπέλα.

Ο Duritz όμως είχε σχέση και με την Courteney Cox το 1997, η οποία μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της μπάντας του "A Long Decemeber". Όπως είχε δηλώσει το 2014, η σχέση τους με τις δύο συμπρωταγωνίστριες ήταν το αγαπημένο θέμα των tabloids, ενώ έκανε πολύ κακό και στην καριέρα του, χωρίς φυσικά να μετανιώνει για καμία από τις δύο. 

Δείτε το βίντεο του τραγουδιού: 

Διαβάστε Επίσης