Πρίγκιπας William | Παρηγορεί τον πρίγκιπα George για την ήττα της Αγγλίας στο Euro 2020

Ο πρίγκιπας William παρακολούθησε τον τελικό του Euro 2020 μαζί με τον πρίγκιπα George και την Kate Middleton στο Wembley.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως η βασιλική οικογένεια είχε παρακολουθήσει τον αγώνα Αγγλία - Γερμανία πριν από λίγες ημέρες στο στάδιο Wembley, στον οποίο η βρετανική ομάδα είχε πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό, έτσι και στον τελικό του Euro 2020 ο πρίγκιπας William ίσως σκέφτηκε πως ο γιος του, πρίγκιπας George, θα μπορούσε να αποτελέσει το γούρι της ομάδας και να κερδίσει για πρώτη φορά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Διαβάστε Επίσης

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε ο βρετανικός λαός και η Ιταλία στέφθηκε νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης, απογοητεύοντας τους Άγγλους που παρακολούθησαν με αγωνία τον τελικό ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι.

Την ίδια απογοήτευση είχε στην έκφρασή του και ο μικρός πρίγκιπας, ο οποίος συνοδεύτηκε από τον πατέρα του, πρίγκιπα William αλλά και από τη μητέρα του, Kate Middleton, η οποία είχε χρειαστεί πριν από λίγες ημέρες να μπει σε καραντίνα, αφού είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19. Η δούκισσα του Cambridge ήταν κομψή όπως πάντα και στάθηκε στο πλευρό του γιου της για να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα.  

Οι φωτογραφίες του πρίγκιπα William να παρηγορεί το γιο του έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με το Νο3 στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, George, να εκφράζει τα συναισθήματα όλων των υπηκόων του. 

Ο πρίγκιπας William, που διατελεί Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ανέβασε σχεδόν αμέσως μετά τον αγώνα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ένα μήνυμα για την ήττα της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, λέγοντας: "Σπαρακτικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ιταλίας για τη σπουδαία νίκη. Αγγλία (απευθυνόμενος στους παίκτες της ομάδας), φτάσατε όλοι πολύ μακριά, αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά δεν ήταν η μέρα μας. Μπορείτε όλοι να κρατάτε το κεφάλι σας ψηλά και να είστε περήφανοι για τους εαυτούς σας. Ξέρω πως θα έρθουν πολλά ακόμα."

Το επόμενο Euro θα πραγματοποιηθεί το 2024 στη Γερμανία και ίσως τότε η ομάδα της Αγγλίας να καταφέρει να νικήσει το τρόπαιο. Τουλάχιστον αυτό θα εύχεται ο πρίγκιπας George.

Διαβάστε Επίσης