Πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας | Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά της

Ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η πριγκίπισσα της Σοφία της Σουηδίας απέκτησαν το τρίτο τους παιδί τον περασμένο Μάρτιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πέρα από την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, ένα ακόμα βασιλικό ζευγάρι της Ευρώπης έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Η πριγκίπισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας, οι οποίοι απέκτησαν το τρίτο τους παιδί τον περασμένο Μάρτιο, ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram ένα νέο πορτρέτο ως 5μελής οικογένεια. 

Διαβάστε Επίσης

Ο πρίγκιπας Julian κατέφθασε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, το οποίο έχει αποκτήσει ήδη τον 5χρονο πρίγκιπα Alexander και τον 3 ετών πρίγκιπα Gabriel. Για να σηματοδοτήσουν, λοιπόν, το πρώτο τους καλοκαίρι ως οικογένεια των 5, η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας αποκάλυψε το νέο πορτρέτο με τα παιδιά τους. Είναι η δεύτερη φωτογραφία του πρίγκιπα Julian που αναρτούν στα social media, τον οποίο στη φωτογραφία κρατάει ο πατέρας του, ενώ η σύζυγός του έχει αγκαλιά τους άλλους δύο γιους τους. "Καλοκαιρινές ευχές από την οικογένειά μας" έγραψαν οι ευτυχισμένοι γονείς στο caption. 

Στην εν λόγω φωτογραφία, όμως, εντοπίζουμε και το νέο κούρεμα της πριγκίπισσας Σοφίας, η οποία για το καλοκαίρι επέλεξε να κόψει αφέλειες τα μαλλιά της, δίνοντας περισσότερη κίνηση στο signature hairstyle της. Δύο εβδομάδες πριν το ζευγάρι είχε μοιραστεί ένα ακόμη πορτρέτο τους, στο οποίο είχαμε δει την πρώτη αλλαγή που έκανε η πριγκίπισσα Σοφία στα μαλλιά της, επιδεικνύοντας στο trend της σεζόν, τις λεγόμενες curtain bangs

Η πριγκίπισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από 6 χρόνια, μοιάζουν μέχρι σήμερα να είναι πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα, η πριγκίπισσα της Σουηδίας είχε δηλώσει ύστερα από τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού πως "η ζωή μου χάρισε όχι μόνο έναν, αλλά τέσσερις όμορφους πρίγκιπες", αναφερόμενη και στον σύζυγό της. 

Διαβάστε Επίσης