Η πριγκίπισσα Ευγενία ανέβαλε τη βάπτιση του γιου της, August

Η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ αναγκάστηκε να αλλάξει τα σχέδιά της λόγω κορονοϊού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη δεν ήταν η μόνη που χρειάστηκε πέρσι να αναβάλλει τον γάμο της λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. Έναν χρόνο αργότερα, η αδερφή της, πριγκίπισσα Ευγενία, αναγκάζεται να αναβάλλει τη βάπτιση του γιου της, August εξαιτίας ενός πιθανού κρούσματος ανάμεσα στους καλεσμένους. 

Διαβάστε Επίσης

Ο 5 μηνών August, που γεννήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, επρόκειτο να βαπτιστεί στο Βασιλικό Παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Κάστρο του Windsor, δυστυχώς όμως η καραντίνα στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί ένας από τους καλεσμένους φόβισε τους νέους γονείς, οι οποίοι αποφάσισαν να αναβάλλουν το γεγονός. 

Πιο συγκεκριμένα, η τελετή στην οποία θα ήταν παρόντες μεταξύ άλλων, η Βασίλισσα Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Βεατρίκη - η οποία ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες την εγκυμοσύνη της- και ο σύζυγός της, θα περιελάμβανε μόνο 30 καλεσμένους όπως ορίζουν τα μέτρα για τον κορονοϊού, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθούσε πάρτι στο Royal Lodge, στην κατοικία των γονιών της, του πρίγκιπα Andrew και της πρώην συζύγου του Sarah Ferguson. Η εφημερίδα Sun on Sunday ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε τα νέα, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν ο συγκεκριμένος καλεσμένος ήταν ο ίδιος το κρούσμα ή απλά είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. 

Ο August είναι το 9ο δισέγγονο της Βασίλισσας Ελισάβετ και πρόσφατα η μητέρα του, πριγκίπισσα Ευγενία, είχε μοιραστεί τις πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες φαινόταν πιο καθαρά το πρόσωπό του

Πριν από μία εβδομάδα και η Kate Middleton είχε αναγκαστεί να υποβληθεί σε καραντίνα 10 ημερών, αφού την ειδοποίησαν πως είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Εντέλει, με το πέρας των ημερών, η δούκισσα του Cambridge επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα, εμφανιζόμενη στον τελικό τένις γυναικών, όπου απένειμε στην νικήτρια το έπαθλο αλλά και στον τελικό του Euro 2020 μαζί τον πρίγκιπα William και τον γιο τους, πρίγκιπα George

Διαβάστε Επίσης