Ο Bill Gates μίλησε για το διαζύγιό του | "Τα έκανα θάλασσα"

Παραδέχτηκε ότι φταίει ο ίδιος για το διαζύγιό του με την Melinda Gates.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O Bill Gates μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του και παραδέχτηκε ότι φταίει ο ίδιος για την κατάρρευση του γάμου του με την Melinda Gates.

Ο Gates βρέθηκε στο καλοκαιρινό 'camp για δισεκατομμυριούχους', μια σύσκεψη αποκλειστικά για τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους του αθλητισμού, της τεχνολογίας και των media, και μίλησε σχεδόν με δάκρυα στα μάτια για το διαζύγιό του.

Κατά τη διάρκεια μιας off the record συνομιλίας του με τη δημοσιογράφο του CNBC Becky Quick, ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι φταίει ο ίδιος για το διαζύγιο: "Ομολόγησε ότι τα έκανε θάλασσα” είπε ένας παρευρισκόμενος, σύμφωνα με το Fox Business και πρόσθεσε πως "βασικά ανέφερε ότι ήταν δικό του το φταίξιμο. Έμοιαζε συναισθηματικά φορτισμένος με αυτό. Σχεδόν είχε βουρκώσει”.

Κάποιοι άλλοι, βέβαια, χαρακτήρισαν τον Gates ως αγενή κατά τη διάρκεια του συνεδρίου λέγοντας πως μεταξύ άλλων απέφευγε να μιλήσει σε όσους τον πλησίαζαν.

Ο Gates έχει περιουσία 129 δισεκατομμυρίων και ήδη από το 2014 έχει παραιτηθεί από τη θέση του CEO στη Microsoft. Η παρουσία του στο φετινό camp προκάλεσε πολλά σχόλια αφού εκτός από το διαζύγιο ο Gates είχε γίνει πρωτοσέλιδο και για τη σχέση του με τον Jeffrey Epstein, αλλά και για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις μέσα στην Microsoft.

Διαβάστε Επίσης