"Εξαφανιζόταν από το γραφείο" | Η αποκάλυψη για τα μυστικά ραντεβού του Bill Gates με γυναίκες

Ένα νέο δημοσίευμα δίνει λεπτομέρειες για την κρυφή ζωή του δισεκατομμυριούχου.

Το διαζύγιο του Bill Gates με την επί 17 χρόνια σύζυγό του Melinda δεν θα ήταν αναίμακτο. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν υπήρξε και ο καλύτερος σύζυγός με νέες αποκαλύψεις να μιλούν για πολλές απιστίες, κάποιες μέσα στην Microsoft, ενώ φήμες θέλουν τη σύζυγό του να προσλαμβάνει ιδιωτικό ερευνητή για να έχει στοιχεία για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, παρά το γεγονός ότι το διαζύγιο των Gates έγινε πρωτοσέλιδο, η κατάσταση μέσα στη Microsoft δεν άλλαξε. Δεν έγιναν meetings ούτε κάποια ενημέρωση του προσωπικού. Αντίθετα όλοι συνέχισαν κανονικά τη δουλειά τους δεδομένου ότι ήδη από το 2008 ο Gates δεν ασχολιόταν με την εταιρεία αλλά με το φιλανθρωπικό του ίδρυμα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όμως, αυτό θα αλλάξει σύντομα καθώς όσο προχωράει το διαζύγιο, θα αποκαλυφτούν περισσότερες λεπτομέρειες για την κρυφή ζωή του Gates με απιστίες που κάποιες φορές λάμβαναν χώρα στο γραφείο του.

Η Melinda Gates αρνήθηκε ότι εκείνη ή κάποιο μέλος της οικογένειάς της προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή, όμως οι φήμες την θέλουν να έχει συλλέξει στοιχεία για τις συνήθειές του και για αυτό προχώρησε στην αίτηση διαζυγίου. Μάλιστα, εργαζόμενοι στην Microsoft έχουν ήδη περιγράψει την ανάρμοστη συμπεριφορά του Gates στο γραφείο, ζητώντας υφιστάμενες του σε ραντεβού κι έχοντας υπερβολικές απαιτήσεις ως αφεντικό.

Ο Gates επί είκοσι χρόνια, σύμφωνα με το Vanity Fair, προσπαθούσε να χτίσει το προφίλ του καλού 'κομπιουτερά' που είναι ενθουσιασμένος με τις νέες τεχνολογίες και έχει ως σκοπό να διορθώσει όσα πάνε στραβά στον κόσμο. Η φιλανθρωπική του δράση είναι εξάλλου γνωστή. Έχει δώσει δισεκατομμύρια για να πολεμήσει την κλιματική αλλαγή, την πείνα στον τρίτο κόσμο, την ελονοσία. Μετά την είδηση του διαζυγίου του, όμως, αυτό το προφίλ άρχισε να καταρρέει. Βγήκαν στην επιφάνεια ιστορίες που τον θέλουν πολύ δύσκολο στη συνεργασία ενώ οι συνεργάτες του καταπιέζονταν από τα συμφωνητικά τήρησης απορρήτου που επέβαλλε ο Gates και τους δικηγόρους του.

Ένας παλιός εργαζόμενος στην Microsoft, μάλιστα, δήλωσε ότι αν κάποιος έχανε μια διορία στην εταιρεία έπρεπε να απολογηθεί απευθείας στον Gates ενώ τον χαρακτήρισε 'αδιάκοπο' και 'περιφρονητικό'. "Θα σε ρωτούσε μια ερώτηση και όταν απαντούσες θα σε κοιτούσε και θα έλεγε 'αυτή δεν είναι η σωστή απάντηση'”, είπε χαρακτηριστικά. Για πολλά χρόνια, υπήρχαν ψίθυροι στην εταιρεία αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο του Gates για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του στο γραφείο. Κανείς δεν είχε ξαφνιαστεί, δεδομένου ότι και η σχέση του με την σύζυγό του ξεκίνησε μέσα στην εταιρεία. Ο Bill φλέρταρε γυναίκες στην Microsoft αλλά και το φιλανθρωπικό του ίδρυμα με κάποιες να δηλώνουν ότι δεν δέχθηκαν πίεση από εκείνον αλλά ένιωθαν άβολα εξαιτίας της διευθυντικής του θέσης.

Η συμπεριφορά του Gates ήταν κοινό μυστικό ανάμεσα στους συνεργάτες του. Σύμφωνα με τον παλιό εργαζόμενο στην Microsoft, πολλές φορές "ερχόταν στο γραφείο οδηγώντας μια Mercedes” και μια ώρα μετά κάποιος από την ασφάλειά του ερχόταν με μια χρυσή Porsche με την οποία έφευγε ο Bill. "Όλοι υποθέταμε ότι αυτό το έκανε όταν ήταν με γυναίκες. Ήξερα ότι υπήρχαν πολλά ραντεβού εκτός γραφείου που δεν έμπαιναν στο ημερολόγιό του”, είπε για τις απιστίες του που ήταν γνωστές στους κοντινούς του ανθρώπους. Μάλιστα, όπως δηλώνει άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον, κάποιες φορές εξαφανιζόταν από το γραφείο και δεδομένου ότι "ήταν ένας από τους ανθρώπους με την πιο έντονα προγραμματισμένη μέρα” αυτό έδειχνε ότι μάλλον είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Φίλοι του ζευγαριού λένε ότι πριν το διαζύγιο υπήρχε ένταση μεταξύ τους, αν και δεν είναι γνωστό για πόσες από τις απιστίες γνώριζε η Melinda. Το ζευγάρι ζούσε ουσιαστικά χωριστές ζωές για χρόνια και περίμενε για το διαζύγιο μέχρι η μικρή τους κόρη να αποφοιτήσει από το σχολείο.

Διαβάστε Επίσης