Η Catherine Zeta-Jones στα 51 της έχει τις ίδιες ανασφάλειες με εμάς

Η συνεχής πίεση να ανταποκριθεί στα πρότυπα ομορφιάς του Hollywood, τη στιγμή που η ίδια δεν ένιωσε ποτέ πως ήταν η "ωραία του κινηματογράφου".

Όσο κι αν θεωρείτε αδύνατο μία γυναίκα σαν την Catherine Zeta - Jones να έχει ανασφάλειες δεδομένης της απαράμιλλης ομορφιάς της και της αξεπέραστης φινέτσας που αποπνέει, η ίδια μας επιβεβαιώνει πως το άγχος της για την εικόνα της είναι το ίδιο που έχει κάθε γυναίκα στον πλανήτη. 

Διαβάστε Επίσης

Σε μία νέα συνέντευξή της, η Zeta Jones, η οποία τον Νοέμβριο έκλεισε 20 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της και ηθοποιό, Michael Douglas, δήλωσε πως η "ομορφιά" που άλλοι έβλεπαν σε εκείνη, την οποία η ίδια αγνοούσε, ήταν ο λόγος που την κατέτασσε σε ταινίες μιούζικαλ και κομεντί, τη στιγμή που η ηθοποιός είχε άλλα σχέδια.

Την έλκυαν περισσότερο ρόλοι σαν εκείνους που αναλάμβανε η Helena Bonham Carter, παρόλο που το πρώτο της όσκαρ το κέρδισε για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ "Chicago". "Στην καριέρα μου, υπήρχε πάντα το χαρακτηριστικό της ομορφιάς. Με κατέτασσαν για τόσα χρόνια ως ηθοποιό για μιούζικαλ και κωμωδίες. Πάντα ήθελαν να παίξω έναν από τους ρόλους της Helena Bonham Carter σε δράματα περιόδου. Το ονειρευόμουν, αλλά ποτέ δε συνέβη. Νομίζω ήταν επειδή έμοιαζα πολύ Ουαλή", δήλωσε η ηθοποιός.

Και από την άλλη, το γεγονός ότι ήταν μία πολύ όμορφη γυναίκα - η ίδια δεν θεωρούσε ποτέ τον εαυτό της ως εξαιρετικά όμορφο- αποτελούσε μια συνεχής πίεση, ειδικότερα όταν που διάβαζε το εκάστοτε σενάριο και ο χαρακτήρας της ήταν μία πανέμορφη, εκθαμβωτική γυναίκα, γεγονός που της προκαλούσε φόβο. Την ίδια πίεση αισθανόταν και όταν έπρεπε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, όταν είχε πρωτοξεκινήσει την καριέρα της. "Υπήρχε πάντα μία αυτοπεποίθηση που έπρεπε κάποιες φορές να "φορέσω" όταν περπατούσα στο κόκκινο χαλί", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, υπογραμμίζοντας πως έχει ανασφάλειες όπως κάθε άλλη γυναίκα. Όμως, μεγαλώνοντας, νιώθει καλύτερα από ποτέ για το πώς μοιάζει. 

Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε και στη σημερινή εποχή, στην οποία μεγαλώνει η κόρη της, επιμένοντας πως στα social media δεν υπάρχει μία πραγματική αντιπροσώπευση της γυναίκας, από τη στιγμή που γίνεται ένας βομβαρδισμός από ψεύτικες φωτογραφίες στις οποίες χρησιμοποιούνται κατά κόρον φίλτρα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως αν η ίδια είχε μεγαλώσει μέσα σε αυτό τον κόσμο, σίγουρα θα την είχε επηρεάσει. 

Τον τελευταίο καιρό, η ίδια έχει δοκιμάσει τον εαυτό της σε δραματικά πρότζεκτ, όπως στη δεύτερη σεζόν της σειράς "Prodigal Son" που δυστυχώς ακυρώθηκε αλλά και στο σόου "Queen America". Όσο για τον κινηματογράφο προς το παρόν απέχει, αφού έχει να εμφανιστεί σε ταινία από το 2016. Η ίδια βέβαια έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα αφού έχει αποκτήσει το δικό της lifestyle brand, Casa Zeta-Jones, μέσω του οποίου προωθεί προϊόντα όπως παπούτσια, αθλητικά ρούχα, προϊόντα ομορφιάς ακόμα και καφέ. 

Διαβάστε Επίσης