Η Jodie Turner - Smith πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έκανε πρόταση γάμου στον Joshua Jackson

Και όπως θα εξομολογηθεί ο σύζυγός της, ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ.

Η Jodie Turner-Smith είναι το πρόσωπο των ημερών, με την εμφάνισή της στις Κάννες να συζητιέται ακόμα και σήμερα, όπως και το περιστατικό με τα κλεμμένα κοσμήματα Gucci, τα οποία πήραν διαρρήκτες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Διαβάστε Επίσης

Αυτή τη φορά, όμως, το όνομά της βρέθηκε ψηλά στις αναζητήσεις ύστερα από τη δήλωση του συζύγου της, Joshua Jackson, κατά την οποία παραδέχθηκε πως εκείνη ήταν που πηρε την πρωτοβουλία και του έκανε πρόταση γάμου. 

Η ηθοποιός απλά δεν έβλεπε την ώρα να ξεκινήσει τη ζωή της μαζί του και όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη με το που τον είχε αντικρίσει, ήξερε πως θέλει να γίνει δικός της. Ειδικότερα, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Joshua Jackson, ο οποίος παλιότερα ήταν σε σχέση με την Diana Kruger, η σύζυγός του του έκανε πρόταση γάμου τον Δεκέμβριο του 2018.

"Μου ζήτησε. Ναι, την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ήμασταν στη Νικαράγουα. Ήταν πανέμορφα, απίστευτα ρομαντικά. Περπατούσαμε στην παραλία και μου ζήτησε να την παντρευτώ", εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στον παρουσιαστή του "The Tonight Show". 

Όπως είπε ξεσπώντας σε γέλια, υπήρχε πρώτα ένας πρόλογος, αφού η Turner-Smith δεν μπήκε κατευθείαν στο θέμα, γεγονός που δεν είχε περάσει διόλου από το μυαλό του Jackson. "Αλλά ήταν αμετάπειστη και είχε δίκιο. Ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα ποτέ", δήλωσε ο ηθοποιός ενώ αντίκριζε τη βέρα στον παράμεσό του. 

Το ζευγάρι εν τέλει παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2019 και καλωσόρισε τον Απρίλιο του 2020, το πρώτο τους παιδί. Κανείς δεν μπορούσε να έχει προμελετήσει πως αυτοί οι δυο θα κατέληγαν παντρεμένοι και με παιδί, όταν η σχέση τους ξεκίνησε από ένα one-night-stand όπως είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός νωρίτερα στον Seth Meyers, το οποίο βέβαια κράτησε για 3 χρόνια. Ίσως μάλλον η Smith το είχε συνειδητοποιήσει, αφού από την αρχή της σχέσης τους έβλεπε μπροστά. Είδε κάτι, της άρεσε και το κατέκτησε με τη γοητεία της και την προσωπικότητά της.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του Jackson στον Jimmi Fallon:

Διαβάστε Επίσης