Sharon Stone | Η εκθαμβωτική εμφάνιση στις Κάννες με συνοδό-έκπληξη

Η ηθοποιός εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά στο Φεστιβάλ των Καννών, στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό gala για το AIDS, στο οποίο δεν παραβρέθηκε μόνη.

Η Sharon Stone, το απόλυτο sex symbol των 90s, εξακολουθεί ακόμα και σήμερα στα 63 της να γοητεύει την κάμερα και εντυπωσιάζει με κάθε εμφάνισή της. Το παραμυθένιο λουκ στο κόκκινο χαλί των Καννών για την προβολή της ταινίας "L'histoire de ma femme" που έγραψε ιστορία στο Φεστιβάλ, διαδέχθηκε η νέα της εμφάνιση στο καθιερωμένο, ετήσιο gala amfAR, που διοργανώνεται για την συγκέντρωση πόρων και την ευαισθητοποίηση στο θέμα του HIV/AIDS

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με μία δημιουργία στην απόχρωση της λεβάντας που την κολάκευε ιδιαίτερα - φυσικά με το σώμα που έχει στα 63 είναι δύσκολο να βρει κάτι που δεν θα της ταιριάζει- η οποία αποτελούνταν από ένα εντυπωσιακό bodice με περίτεχνο σχέδιο και διακριτικές αστραφτερές πέτρες σε όλη την επιφάνειά του και μία μεταξωτή φούστα που είχε διακοσμημένα πάνω της πούπουλα σε διάφορα σημεία. Η ίδια ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι εκθαμβωτικά statement σκουλαρίκια σε διάφορα χρώματα και μία ασορτί με το φόρεμα, μάσκα προστασίας. 

Sharon Stone - Roan Brostein Stone

Η πρωταγωνίστρια του "Βασικό Ένστικτο" όμως δεν έφτασε μόνη της στο venue, αφού ο μεγαλύτερος γιος της, ο 21 ετών Roan Bronstein Stone, τη συνόδευσε στην εκδήλωση. Είναι από τις σπάνιες εμφανίσεις του μαζί με τη διάσημη μαμά του, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία από τη βραδιά, πως είναι μία πολύ περήφανη μητέρα. 

Το ίδιο glamorous ντύσιμο επέλεξε και ο γιος της, ο οποίος φόρεσε ένα σμόκιν σε σκούρα μπλε απόχρωση, μαύρο παπιγιόν και μαύρα παπούτσια, και μία μάσκα προστασίας με animal print. 

Η Stone ύστερα από σημαντικές δυσκολίες που βίωσε στο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και μετά από αρκετές αποβολές, αποφάσισε να υιοθετήσει τον Roan, ο οποίος είναι το πρώτο της παιδί με τον πρώην σύζυγό της και δημοσιογράφο, Phil Bronstein. Μετά τον χωρισμό τους, η Sharon υιοθέτησε άλλους δύο γιους, τους οποίους μεγαλώνει μόνη της, τον 15 ετών Quinn Kelly και τον 16 ετών Laird Vonne. 

Διαβάστε Επίσης