Πρίγκιπας William-Kate Middleton | Το ρεκόρ στο Instagram που δεν είχε σημειώσει κανείς στην βασιλική οικογένεια

Για πρώτη φορά μέλος της βασιλικής οικογένειας σημειώνει αυτό τον αριθμό σε followers.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κατάφεραν να σημειώσουν ένα ρεκόρ στα social media που κανένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει πλησιάσει.

Ο λογαριασμός του δούκα και της δούκισσας του Cambridge στο Instagram πέρασε τους 13 εκατομμύρια ακολούθους και πλέον είναι και επισήμως οι royals με τους περισσότερους followers στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τον λογαριασμό του William και της Kate ακολουθεί ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας @TheRoyalFamily, με 10,3 εκατομμύρια followers και η πριγκίπισσα Ευγενία με τον δούκα και τη δούκισσα της Κορνουάλης που ακολουθούν με 1,5 εκατομμύρια followers.

Ο λογαριασμός του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle @SussexRoyal έχει αυτή τη στιγμή 10,1 εκατομμύρια followers αλλά αν παρέμενε ενεργός μετά την αποχώρηση του ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα, ίσως είχε καταφέρει να φτάσει ή και να ξεπεράσει το ρεκόρ της Kate και του William.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έχουν καταφέρει να έχουν τόσους fans στα social media, όχι μόνο γιατί είναι ο μελλοντικός βασιλιάς και βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και γιατί έχουν δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον για τις φιλανθρωπικές τους δράσεις και την προσωπική τους ζωή, κάνοντας συχνά αναρτήσεις με οικογενειακές φωτογραφίες αλλά και στιγμιότυπα από τις στιλάτες δημόσιες εμφανίσεις της Kate.

Διαβάστε Επίσης